ADVERTISEMENT
Carousel hot news

TRĂDAT de colegii din Generaţia de Aur! “Vînduţi!”

Daniel Prodan se află în război deschis cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, împotriva căruia a depus şi o plîngere la DNA. Conflictul dintre cei doi a pornit în momentul în care şeful de...
Autor: Daniel Vlad | 25.04.2014 | 11:07

Daniel Prodan se află în război deschis cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, împotriva căruia a depus şi o plîngere la DNA. Conflictul dintre cei doi a pornit în momentul în care şeful de la Casa Fotbalului a anunţat că va face tot posibilul să-l demită pe fostul internaţional din funcţia de director sportiv. În replică, “Didi” a solicitat 100.000 de euro pentru a pleca din Federaţie.

ADVERTISEMENT

 

didi-prodan

 

FANATIK.RO a aflat, însă, că Prodan se simte trădat de cîţiva din colegii din Federaţie, în principal de Jean Vlădoiu şi Miodrag Belodedici. Directorul sportiv al FRF este nemulţumit că “Charlie” şi “Căprioara” nu i-au luat apărarea în conflictul cu Răzvan Burleanu şi că au preferat să tacă pentru a-şi păstra posturile din FRF.

“Sînt foarte dezamăgit de Belodedici şi de Vlădoiu. Mă simt trădat de ei. Am fost colegi în Generaţia de Aur, am împărţit un vestiar, o pîine la echipa naţională, iar acum ei tac, nu zic nimic. S-au vîndut pentru un pumn de euro. Nu m-au susţinut deloc în conflictul cu Burleanu. Eu aş fi ieşit imediat în faţă şi m-aş fi certat cu toată lumea dacă Belo sau Vlădoiu ar fi fost atacaţi. Asta este, acum li se vede caracterul”, s-a confesat Daniel Prodan apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

 

17Sport

 

“Belo a demonstrat cît e de bărbat”

Contactat telefonic de FANATIK.RO pentru a comentata zvonurile respective, deşi nu a vrut să facă prea multe declaraţii pe tema acestui subiect, Daniel Prodan a lăsat de înţeles că este supărat pe foştii săi colegi. Totodată, fostul internaţional nu a mai vrut să discute prea mult nici pe seama faptului că el şi Belodedici au fost scoşi de Comitetul Executiv din rîndul membrilor Comisiei de la UEFA. “Nu mă puneţi pe mine să vorbesc despre Belo… El a comentat ceva despre mine, după ce eu am intrat în conflict cu Burleanu? Nu! A tăcut! Dacă lui îi convine situaţia în care a ajuns şi tace, atunci a demonstrat cît de bărbat este. Nu vreau să comentez mai multe şi doresc să nu mai discut acest subiect”, a încheiat Prodan,

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!