Life

”Se slăbește mult și repede”. Alimentul pe care Mihaela Bilic îl recomandă celor care vor să topească ca prin minune kilogramele în plus

Mihaela Bilic recomandă un aliment minune care topește rapid kilogramele în plus. Poate fi consumat oricând, în orice cantitate.
18.06.2024 | 07:37
Se slabeste mult si repede Alimentul pe care Mihaela Bilic il recomanda celor care vor sa topeasca ca prin minune kilogramele in plus
Mihaela Bilic recomandă un aliment minune care topește rapid kilogramele în plus. Sursa foto: Freepik, Facebook
ADVERTISEMENT

Odată cu venirea verii, toată lumea vrea să arate bine. Cei care au lăsat pe ultima sută de metri dieta și modelarea corpului, au o salvare. Potrivit nutriționistului Mihaela Bilic, există un aliment care face minuni în astfel de cazuri.

Mihaela Bilic le recomandă tuturor un aliment care grăbește procesul de slăbire

Mihaela Bilic este una dintre cele mai puternice voci atunci când vine vorba de alimentație echilibrată. Nutriționistul are mereu sfaturi bune și vine în ajutorul celor care își doresc să adopte un stil de viață sănătos.

ADVERTISEMENT

În prezent, alcătuirea unui meniu echilibrat reprezintă o provocare pentru mulți. În contextul în care există o varietate de alimente, puțini sunt cei care știu cu adevărat ce este bun pentru organismul lor.

Acum, odată cu venirea verii, Mihaela Bilic susține că este mai simplu ca niciodată să scăpăm de kilogramele un plus. Nici nu este nevoie de adoptarea unei diete complexe, ci doar de consumarea responsabilă a unui aliment ”minune”.

ADVERTISEMENT

Poate că nu mulți știu, dar dușmanul kilogramelor în plus este brânza proaspătă. Potrivit Mihaelei Bilic, aceasta poate fi consumată oricând, fără nicio restricție de cantitate.

Brânza proaspătă de vaci este inamicul numărul 1 al kilogramelor în plus

Branza proaspătă de vaci este ușor de digerat și, potrivit unor studii, aceasta grăbește procesul de slăbire. Tocmai de aceea, brânza proaspătă este recomandată în diete, fie consumată ca atare, fie în combinație cu alte alimente sănătoase.

ADVERTISEMENT

”Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. (…) ‘Celebra’ brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!”, a spus Mihaela Bilic pe Instagram.

Brânza proaspătă de vaci și, implicit, lactatele sunt eficiente în diete datorită conținutului ridicat de calciu și proteine. În plus, lactatele au grăsimi cu efect de anti-obezitate, ceea ce le face ideale pentru cei care își doresc să slăbească și nu numai.

ADVERTISEMENT

”Când spunem ‘brânză de vaci’ ne referim la brânza proaspătă. (…) Cercetătorii englezi au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.”, a mai spus nutriționistul.

Mihaela Bilic le-a recomandat tuturor celor care vor să slăbească sau, pur și simplu, să adopte un stil de viață sănătos, să introducă brânza proaspătă de vaci în meniu. Pentru un plus de gust, aceasta poate fi combinată cu bastonașe de legume.

ADVERTISEMENT