Life

Se știe deja câștigătoarea de la Burlacul 2021? Un detaliu de pe Internet a pus fanii pe jar

Câștigătoarea Burlacul 2021 este așteptată cu sufletul la gură de toată lumea, fanii emisiunii de la Antena 1 dându-și deja cu părerea legat de tânăra care a ajuns la inima lui Andi Constantin.
01.07.2021 | 15:27
Se stie deja castigatoarea de la Burlacul 2021 Un detaliu de pe Internet a pus fanii pe jar
ADVERTISEMENT

Una dintre concurentele ajunse în marea finală Burlacul 2021 a scăpat un mic detaliu pe rețelele de socializare, care i-a pus imediat pe jar pe internauți și au început să comenteze pe marginea subiectului.

Este vorba de Simona Bălăceanu, frumoasa brunetă în vârstă de 25 de ani, pasionată de pictură. Pretendenta la inima lui Andi Constantin s-a afișat cu un tatuaj special pe mâna dreaptă, care a lăsat loc de interpretări.

ADVERTISEMENT

Opera de artă imprimată pe piele reprezintă un trandafir, asemeni cu cel primit în cadrul emisiunii matrimoniale prezentate de Răzvan Fodor și care a ajuns deja la sezonul cu numărul doi.

S-a aflat câștigătoarea de la Burlacul 2021? Ce a apărut în online

Trandafirul este simbolul emisiunii Burlacul. Fiecare fată care merge mai departe primește o floare de acest gen, semn că Andi Constantin dorește să o cunoască și mai bine.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care internauții sunt de părere că Simona Bălăceanu încearcă să transmită un mesaj printre care să le arate tuturor că ea este cea care a rămas în inima protagonistului de la Antena 1.

Cu siguranță tatuajul are o însemnătate majoră pentru frumoasa brunetă care își dorește să aibă o poveste de dragoste alături de bărbatul pentru care s-a înscris în reality-show-ul matrimonial.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, nu mai este niciun secret că Andi Constantin are numai cuvinte de laudă la adresa tinerei de 25 de ani. Burlacul are o slăbiciune pentru brunetă despre care spunea recent că este una dintre preferatele sale.

Nu este deloc de mirare că Simona Bălăceanu a ajuns în marea finală a emisiunii Burlacul 2021, ea fiind nu numai frumoasă, ci și extrem de talentată.

ADVERTISEMENT
Simona Bălăceanu este câștigătoarea de la Burlacul 2021_
Simona Bălăceanu este câștigătoarea de la Burlacul 2021? Detaliul care o dă de gol. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik

Andi Constantin, cucerit de Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021

Andi Constantin s-a arătat cucerit de frumusețea naturală a Simonei Bălăceanu, la care a remarcat nu doar ochii foarte frumoși, ci și faptul că are gropițe în obraz.

Tânărul a avut de-a lungul emisiunii numai complimente la adresa concurentei de la Antena 1, cei doi având parte de numeroase momente romantice împreună, dar și de săruturi pasionale.

„Ai și gropițe, nu doar ochii îi ai frumoși. Chiar dacă sună a clișeu, de fiecare dată când dau de ochii tăi, mă simt pierdut. Mă uit și nu gândesc nimic, simt o pace. 

Am venit cu arsenalul de cuceritor. Cred că anumite complimente pot face o femeie să se destindă”, i-a spus Burlacul frumoasei brunete în timpul unei întâlniri, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT