Fotbal international

Ştim optimile de finală de la CM 2018! Ronaldo-Messi în sferturi?

28.06.2018 | 23:45
Stim optimile de finala de la CM 2018 RonaldoMessi in sferturi

Luni şi marţi s-au disputat ultimele meciuri din Grupa A, B, C şi D şi se ştiu deja primele confruntări din faza optimilor de finală de la CM 2018. Franţa – Argentina este derby-ul, în acest moment, din faza eliminatorie a turneului final din Rusia.


UPDATE, 28 iunie / Joi s-a terminat faza grupelor şi se ştie programul meciurilor din optimile de finală de la Campionatul Mondial 2018.

Franţa – Argentina se va disputa pe 30 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul “Kazan Arena”. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Uruguay – Portugalia. Putea avea deci un duel Ronaldo – Messi dacă naţionalele lor merg mai departe.

Uruguay – Portugalia se va disputa pe 30 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul “Fişt Olimpic” din Soci. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Franţa – Argentina.

Spania – Rusia se va disputa pe 1 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Croaţia – Danemarca.

Croaţia – Danemarca se va disputa pe 1 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul din Nijni Novgorod. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Spania – Rusia.

Brazilia – Mexic se va disputa pe 2 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul “Cosmos Arena” din Samara. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Belgia – Japonia.

Belgia – Japonia se va disputa pe 2 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul “Rostov Arena” din Rostov. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Brazilia – Mexic.

Suedia – Elveţia se va disputa pe 3 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul “Krestovski” din Sankt Petersburg. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Columbia – Anglia.

Columbia – Anglia se va disputa pe 3 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul “Otkritie” din Moscova. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Suedia – Elveţia.

Tabloul Campionatului Mondial 2018
Tabloul Campionatului Mondial 2018

UPDATE, 27 iunie / Miercuri s-au aflat meciurile cinci şi şase din optimile de finală.

Brazilia – Mexic se va disputa pe 2 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul “Cosmos Arena” din Samara. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida 54 (locul 1 Grupa G/locul 2 Grupa H).

Suedia – Elveţia se va disputa pe 3 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul “Krestovski” din Sankt Petersburg. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida 56 (locul 1 Grupa H/locul 2 Grupa G).


UPDATE, 26 iunie / Marţi s-au aflate alte două meciuri din faza optimilor de finală.

Franţa – Argentina se va disputa pe 30 iunie, de la ora 17:00, pe stadionul “Kazan Arena”. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Uruguay – Portugalia. Putea avea deci un duel Ronaldo – Messi dacă naţionalele lor merg mai departe.

Croaţia – Danemarca se va disputa pe 1 iulie, de la ora 21:00, pe stadionul din Nijni Novgorod. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida Spania – Rusia


Uruguay – Portugalia se va disputa pe 30 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul “Fişt Olimpic” din Soci. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida numărul 50 (locul 1 Grupa C/locul 2 Grupa D).

Spania, duel cu Rusia în optimile de finală de la CM 2018

Spania – Rusia se va disputa pe 1 iulie, de la ora 17:00, pe stadionul “Lujniki” din Moscova. Câştigătoarea meciului se va întâlni în sferturile de finală cu echipa care va triumfa în partida numărul 52 (locul 1 Grupa D/locul 2 Grupa C).