Se strânge cureaua la Dinamo: „Va exista o rectificare bugetară”

Eduard Nicolae Popa    Silviu Ghering   
în Stiri sportive
13/03/2018, 08:32
Se strânge cureaua la Dinamo: „Va exista o rectificare bugetară”

Cu toate acestea, grijile „Câinilor Roşii” sunt departe de a fi rezolvate. Alexandru David, preşedintele lui Dinamo, a anunţat politica managerială a clubului de acum înainte iar concluzia este aceea că Dinamo are nevoie urgent de un nou finanţator dacă mai speră să facă performanţă.

”Lucrurile sunt foarte clare şi lumea şi suporterii trebuie să înţeleagă. Domnul Negoiţă este ferm, clubul trebuie să se autosusţină. În condiţiile în care vom avea o rectificare bugetară pentru sezonul viitor, din cauza rezultatelor de anul acesta, adică vom avea încasări mai mici, trebuie să existe un echilibru”, a spus David, într-o intervenţie telefonică la un post de televiziune.

Mesaj pentru gloriile anti-Negoiţă

Preşedintele „Câinilor” a avut un mesaj special şi pentru cei care l-au criticat pe patronul Negoiţă: „Domnul Negoiţă este foarte hotărât ca Dinamo să meargă înainte până când se va ivi o posibilitate ca acest club să fie preluat de altcineva, care pate să facă mai mult. Eu înţeleg că sunt foarte mulţi cei de pe margine care comentează şi sunt foarte vocali, legende, mai puţin legende… Îşi doresc mai mult, să facă mai mult! Există o uşă deschisă pentru toţi. Se fac asociaţii, să se ducă să cotizeze, să cumpere acţiuni, să facă mai mult pentru Dinamo. De vorbit, e foarte uşor”, a mai spus David.

Închide ×