Fotbal intern

STEAUA. UEFA a decis ORA de start! “Păcat că vor lipsi FANII!”

STEAUA. Martin Galajda, oficial al lui Trencin, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO  despre dubla pe care campioana Slovaciei o va disputa împotriva Stelei, în turul II preliminar al Ligii...
02.07.2015 | 00:00
STEAUA UEFA a decis ORA de start Pacat ca vor lipsi FANII

STEAUA. Martin Galajda, oficial al lui Trencin, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.RO  despre dubla pe care campioana Slovaciei o va disputa împotriva Stelei, în turul II preliminar al Ligii Campionilor. Chiar dacă nu ştie prea multe despre actuala echipă a “roş-albaştrilor”, Galajda recunoaşte că Trencin porneşte cu şansa a doua şi elogiază istoria şi fanii campioanei României.

UEFA a anunţat în urmă cu puţin timp că partida tur dintre Steaua şi Trencin, din Slovacia, se va disputa marţi, 14 iulie, de la ora 21:30. Partida se joacă la Zilina, deoarece stadionul lui Trencin este în pline construcţii de modernizare.

NEGOCIERI DE ULTIMA ORA!!! ANUNTUL DESPRE ATACANTUL DORIT DE STEAUA!!! 

Bună ziua, domnule Galajda! Din România vă deranjăm, în legătură cu meciul pe care Trencin îl va disputa împotriva Stelei. Ce părere aveţi despre tragerea la sorţi?

– Bună ziua! Am putea să spunem că am avut ghinion, Steaua fiind cea mai bine cotată echipă din această fază a competiţiei. Dar noi nu gîndim aşa. Ne simţim norocoşi şi onoraţi să primim vizita unei echipe de talia Stelei, un nume mare nu numai în România, ci în toată Europa.

Ce ştiţi în acest moment despre Steaua?

– Ştim că este echipa la care a jucat Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai generaţiei sale în întreaga lume. Ştim că întîlnim o echipă care a cîştigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 şi care a reuşit mereu rezultate importante în competiţiile europene.

OMUL CARE A UCIS MANCHESTER E LA UN PAS DE STEAUA!!! TRANSFERUL E LA UN PAS DE A FI PARAFAT!!! 

Bine informaţi despre istoria clubului, dar ce cunoaşteţi despre actuala echipă, care a suferit multe modificări în ultima perioadă? Are un nou antrenor, a şi făcut cîteva transferuri…

– Erau multe posibile adversare la tragerea de sorţi, nu ne-am putut documenta despre toate. Acum începem să o studiem mai atent pe Steaua şi avem de unde să ne luăm informaţii. Ştim că a jucat în ediţia precedentă a Europa League, le vom urmări confruntările eur0pene. 

Pe Arena Naţională aţi mai jucat, cînd aţi înfruntat Astra în Europa League. Care credeţi că va fi atmosfera în faţa Stelei?

– Da, este important pentru noi că am avut acea experienţă pe Arena Naţională, un stadion impozant. Asta chiar dacă am schimbat cam jumătate de echipă de atunci. Regretăm că nu vor fi spectatori, chiar dacă se poate spune că scăpăm de presiune. Am fi preferat să avem parte de atmosfera pe care se ştie că o crează suporterii Stelei, recunoscuţi în toată Europa pentru fanatismul lor şi atmosfera pe care o crează.

VESTI EXCELENTE PENTRU RADOI!!! DUBLA REVENIRE LA ANTRENAMENTE!!!

Trencin a fost eliminată de Astra în 2013. Ce atuuri ar putea avea acum în faţa Stelei?

– Sîntem o echipă diferită faţă de acum doi ani şi, cred eu, mai bună. Asta este dovedit şi de faptul că am reuşit să facem eventul în sezonul recent încheiat. Pe de altă parte, pentru calificare am avea nevoie de mult mai mult decît ce am jucat în 2013, avînd în vedere că acum întîlnim o echipă şi mai bună decît Astra, care ne-a învins atunci. Va fi foarte greu împotriva celei mai bune echipe din România. Dar poate tocmai acesta este atuul nostru. Putem accepta uşor o eventuală eliminare. În timp ce pentru Steaua cred că ar fi o mare lovitură să părăsească Europa atît de devreme.

ULTIMA ORA!!! ANUNTUL ARMATEI DESPRE SIGLA CARE LE DA SPERANTE FANILOR CA ISI VOR RECUPERA SIGLA!!!

Este un meci de 50-50, sau o vedeţi pe Steaua favorită în această dublă?

– Este clar că Steaua este echipa mai bună şi are prima şansă la calificare. Este dificil să vorbim de procente. În mod normal am spune că este undeva la 80 la sută în favoarea Stelei. Dar eu cred că dacă vom juca bine, aşa cum putem să o facem, am putea să echilibrăm această dublă. Chiar şi aşa, Steaua tot ar rămîne favorită, cam cu 60 la sută.

Vă mulţumesc şi, cum se spune, fie ca echipa mai bună să cîştige.

– Vă mulţumesc şi eu pentru urare, dar noi ne-am dori mai degrabă o surpriză în această dublă.