Life

Se teme Lili Sandu de că va fi înlocuită la Vorbește lumea: „Vrea să îmi ia locul”

Lili Sandu trăiește cu teama că s-ar putea întoarce Adela Popescu la Vorbește lumea? S-a dat de gol în direct, la Pro TV!
01.05.2023 | 18:45
Se teme Lili Sandu de ca va fi inlocuita la Vorbeste lumea Vrea sa imi ia locul
Se teme Lili Sandu că își va pierde locul la Vorbește lumea? Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu zvonurile că ultimul sezon Vorbește lumea bate la ușă, Lili Sandu a dat de înțeles că se teme să nu-și revendice Adela Popescu locul în emisiune. Afirmațiile vin în contextul în care, recent, FANATIK a aflat că frumoasa șatenă a dat probe pentru un alt proiect cu Victor Slav.

Trăiește Lili Sandu cu teama că o vedetă se va întoarce la Vorbește lumea? Ce a afirmații a făcut, în direct, la Pro TV

Lili Sandu se bucură din plin de revenirea pe sticlă, dar zvonurile spun că nu va dura mult, cel puțin nu la Vorbește lumea. La începutul anului 2023, FANATIK a intrat în posesia unor informații care anunțau că sezonul actual este și ultimul al matinalului de la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

Șefii nu ar fi mulțumiți de audiențe, astfel că ar fi decis să vină cu ceva nou exact după ce Lili Sandu a înlocuit-o pe Adela Popescu la Vorbește lumea. Blondina a plecat în toamnă în junglă, cu Cabral, ca să prezinte Sunt celebru, scoate-mă de aici!, iar fosta membră a trupei Trinity a umplut, cu plăcere, golul rămas.

Se pare, însă, că se teme de faptul că cea mai longevivă prezentare a show-ului, căci pe la cârmă au trecut multe vedete, și-ar putea dori să se întoarcă. Mai ales că Shurubel și Bogdan Ciudoiu, colegii săi, au afirmat la un moment că îi simt lipsa Adelei.

ADVERTISEMENT

„Vrea să vină să-mi ia locul?”

Acest lucru se înțelege din ultimele afirmațiile pe care Lili Sandu le-a făcut la Vorbește lumea. În ediția de 1 mai, Cristina Demetrescu a fost invitată pentru a spune ce le-au rezervat astrele zodiilor. Iar când a ajuns la Gemeni, semnul moderatoarei, a avertizat-o.

„Pentru Gemeni. Tu ești foarte bine protejată de colegii tăi. Dar, la locul de muncă se pot întâmpla anumite intrigi sau competiții, care nu sunt tocmai în regulă. Este implicată o femeie. Voi trebuie să aveți grijă de Lili!”, a afirmat astrologul, la Pro TV. 

ADVERTISEMENT

„Opaa! Vrea o femeie să vină să-mi ia locul sau cum? Ar vrea… Băieți, aveți grijă!”, a reacționat imediat Lili Sandu, semn că se teme că o femeie ar vrea să se întoarcă la Vorbește lumea. Cine să fie, cine să fie? Iar o revenire a Adelei Popescu nu e exclusă….

„Cu ocazia eclipsei poți să-ți pui o căciulă în cap, un trening”, a sfătuit-o Demetrescu. Totuși, Lili Sandu a afirmat că preferă să-și sfideze rivalii. Vrea să-și păstreze mândria și nu se ascunde: „Niciodată! Îmi pun ochelarii de soare și așa ies!”.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, declarațiile despre Vorbește lumea care ar putea să o liniștească pe Lili Sandu

Totuși, are Lili Sandu motive reale să se teamă? Adela Popescu ar spune că nu. Căci, în cadrul unui interviu acordat în luna februarie, soția lui Radu Vâlcan afirma că îi priește actualul program. Astfel, nu se gândea să revină curând la Vorbește lumea.

„Deci dorința mea acum este să dorm bine, să stau pe canapea, să mă odihnesc și apoi să iau o decizie. Deci nu spun că mă întorc, nici că nu mă întorc.

Cel mai probabil nu mă voi întoarce. Nu știu sigur. Formula de acum este minunată. Ei se înțeleg excelent și e totul perfect. Nu cred, nu știu, aștept noi provocări”, a declarat Adela Popescu pentru playtech.ro. 

Totuși, Lili dă dovadă de precauție. Recent, a mers, în afara orelor de program, să filmeze un episod pilot pentru o nouă emisiune. Conform surselor noastre, ea nu s-a prezentat singură, ci împreună cu Victor Slav, care și-ar dori să revină în televiziune. 

ADVERTISEMENT