Fotbal intern

Se termină telenovela vânzării lui Dinamo? Anunţul aşteptat de toţi fanii “câinilor”: “Mai sunt de pus la punct ultimele amănunte”

13.05.2020 | 20:27
Se termina telenovela vanzarii lui Dinamo Anuntul asteptat de toti fanii cainilor Mai sunt de pus la punct ultimele amanunte
ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă încearcă să vândă Dinamo de câteva luni, iar telenovela pare că se apropie de final. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare ar urma să fie cumpărat de spaniolii propuşi de Ioan Andone. Fostul fundaş al “câinilor” a dezăluit că afacerea este aproape de a fi încheiată.

Dinamo s-ar putea vinde în scurt timp

Ioan Andone a vorbit despre oferta făcută de fondul de investiţii spaniol şi a anunţat că afacerea a intrat pe ultima sută de metri. Acesta a mai precizat că a fost prezentată şi o garanaţie de 3.000.000 de euro, aşa cum a cerut Ionuţ Negoiţă.

ADVERTISEMENT

“Oamenii sunt foarte profesioniști, poate au deranjat pentru că au cerut prea multe acte. S-au uitat la tot ce s-a întâmplat în ultimii doi, trei ani. Așa se preia un club, nu vine cineva să plătească două milioane și după vede ce face.

Eu știu că lucrurile sunt pozitive și au evoluat. Mai sunt de pus la punct ultimele amănunte. Eu le-am spus că Dinamo e un brand, le-am explicat ce înseamnă Dinamo. Există garanția! Le-au cerut o garanție de 3 milioane și am înțeles că s-a făcut. Eu nu am participat, am vrut doar să fac bine.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone: “Ştiu că s-a discutat serios”

Nimeni nu a avut atâta răbdare precum au spaniolii. Alaltăieri mi-au spus că lucrurile sunt bune, că se va cumpăra. Nu e vorba de o persoană, e vorba de un fond de investiții. Se discută din 10 martie. Eu sunt dinamovist și încerc să fac bine! Poate nu o să se facă, dar măcar știu că au fost negocieri.

Negoiță de ce continuă să negocieze? Pentru că îi crede neserioși? Negoiță, la câte a pățit el, credeți că mai discuta el cu spaniolii dacă nu era ceva serios? Poate nu o să iasă, nu știu, dar măcar știu că s-a discutat serios”, a declarat Ioan Andone la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Negoiţă încearcă să vândă Dinamo din toamna anului trecut

În toamna anului trecut, Ionuţ Negoiţă a anunţat din nou că este dispus să vândă clubul Dinamo şi a prezentat şi preţul: 1 leu + 500.000 de euro. Omul de afaceri nu făcea anunţul în premieră, după ce a chemat alături de el finanţatori mai mereu în ultimii ani, însă de această dată a precizat că nu mai vrea să bage bani la echipă.

Suporterii din ADPD au fost ultimii care au făcut o ofertă concretă pentru preluarea clubului, însă afacerea a intrat în impas la scurt timp.

ADVERTISEMENT

“Noi vrem ca Dinamo fie bine și ne dorim, evident, un investitor serios la club, nu ne vom opune. În acest moment avem resursele necesare pentru a asigura supraviețuirea clubului”, spunea Răzvan Oprea, preşedintele ADPD, în urmă cu mai puţin de o lună.

ADVERTISEMENT