Fotbal intern

Se transferă Alex Paşcanu la FCSB? “Să se intereseze Dică şi Meme”

01.11.2018 | 12:49
Se transfera Alex Pascanu la FCSB Sa se intereseze Dica si Meme

Gigi Becali a discutat despre posibilitatea ca Alexandru Paşcanu să se transfere la vicecampioana României după ce fundaşul s-a făcut remarcat la echipa naţională de tineret, calificată la EURO 2019. Pentru că responsabilitatea aducerii jucătorilor în defensivă stă la Nicolae Dică şi Mihai Stoica, Becali le-a transmis colaboratorilor săi să se intereseze în privinţa jucătorului de la Leicester.

Patronul “roş-albaştrilor” a anunţat de fiecare dată că nu se pricepe la fundaşi şi Dică împreună cu Meme sunt cei care se ocupă de acest departament, de aceea a spus ca cei doi să-l analizeze şi apoi va începe negocierile în privinţa fotbalistului.

Alex Paşcanu, viitorul fundaş de la FCS? Ce zice Gigi Becali despre transfer

“Nu ştiu nimic despre el, am auzit. Acum vreo 3 luni mi s-a propus, dar nu ştiu nimic. Nu pot să spun mai multe eu, să se intereseze Dică şi cu Meme. Dacă ei spun da, atunci da”, a spus Gigi Becali la PROX.

Alexandru Paşcanu în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, vineri, 12 octombrie 2018.
Alexandru Paşcanu în meciul de fotbal dintre România U21 şi Ţara Galilor U21, disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu

Nu ar refuza

Pentru FCSB aducerea unui fundaş este de maximă importanţă, având în vedere că echipa suferă de lipsa stopperilor de mai multe sezoane. Problemele cu fundaşii le-au dat dese bătăi de cap “roş-albaştrilor”, dar ca acum, când Nicolae Dică nu are niciun fundaş central valid în lot nu s-a mai întâmplat în istoria recentă. Alexandru Paşcanu ar discuta cu orice echipă l-ar oferta, după cum a spus recent, când a anunţat că va lua în calcul orice propunere venită pe adresa sa în perioada următoare de transferuri: “Nu ştiu, voi lua în calcul toate ofertele care vor veni şi voi încerca să fac cea mai bună alegere”, a spus Alex Paşcanu, fundaşul lui Leicester, conform  prosport.

Cine e Alex Paşcanu

Alexandru Paşcanu s-a născut pe 28 septembrie 1998, la Bârlad şi joacă fotbal la Leicester U 23. Fundaşul în vârstă de 20 de ani a făcut parte din echipa lui Mirel Rădoi care s-a calificat la Campionatul European de tineret ce va fi organizat în Italia vara viitoare.