Sport

Se transferă Deian Sorescu şi Paul Anton?! Ce oferte are Dinamo în acest moment. Anunţ oficial. Exclusiv

Deian Sorescu şi Paul Anton sunt cele mai bune "produse de export" de la Dinamo. Clubul speră să obţină o sumă bună măcar dintr-un transfer, însă a intervenit o problemă.
25.08.2021 | 22:21
Se transfera Deian Sorescu si Paul Anton Ce oferte are Dinamo in acest moment Anunt oficial Exclusiv
Se transferă Deian Sorescu şi Paul Anton?! Ce oferte are Dinamo în acest moment. Anunţ oficial. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo trece printr-o situaţie financiară dificilă şi speră ca în această perioadă de mercato să poată vinde unul dintre jucătorii cheie pe o sumă care să ajute clubul în această perioadă de criză.

Se mai transferă Deian Sorescu şi Paul Anton?! Dinamo nu are nicio ofertă pentru niciun jucător

Deian Sorescu este golgheterul campionatului cu 5 reuşite, având un start de sezon foarte bun. Dinamo şi-ar dori să obţină o sumă apropiată de 1.000.000 de euro pentru mijlocaş, însă până acum singura ofertă scrisă a venit de la Gaziantep.

ADVERTISEMENT

Cu Paul Anton este o altă situaţie. Neplătit timp de patru luni, Anton şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, dar a pierdut litigiul la Comisii. Mijlocaşul vrea să devină liber de contract şi va fi greu ca Dinamo să poată obţină bani în schimbul său.

Din informaţiile FANATIK, Dinamo se confruntă cu o problemă în acest moment. Nu există nicio ofertă pentru niciun jucător de la Dinamo pe adresa clubului, astfel că acum “câinii” şi dacă vor să vândă, nu au cui.

ADVERTISEMENT

“Acea ofertă a fost limitată şi a expirat. În acest moment, într-adevăr, nu există nicio ofertă oficială pentru niciun jucător de la Dinamo”

Informaţia noastră a fost confirmată de Iuliu Mureşan care, totuşi, speră că situaţia se poate schimba până la finalul perioadei de mercato, măcar în cazul lui Deian Sorescu:

“Singura ofertă scrisă pentru Sorescu a fost de la Gaziantep, în valoare de 600.000 de euro. Acea ofertă a fost limitată şi a expirat. În acest moment, într-adevăr, nu există nicio ofertă oficială pentru niciun jucător de la Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Nu aş putea să spun suma pe care acceptăm să îl vindem pe Sorescu, dar trebuie să avem în vedere că este cel mai bun jucător de la noi şi golgheterul campionatului, deci nu renunţăm la el doar aşa.

Dar deocamdată nu există nimic oficial, doar discuţii cu anumiţi impresari şi promisiuni”, a spus Mureşan.

ADVERTISEMENT

“Paul Anton ar putea să revină împotriva lui FC Argeş, dacă nu, cu siguranţă va fi apt pentru confruntarea cu FCSB”

În ceea ce priveşte situaţia lui Paul Anton, preşedintele executiv al lui Dinamo spune că este incert pentru meciul cu FC Argeş, dar speră să îl vadă cât mai repede pe teren:

“Paul Anton ar putea să revină împotriva lui FC Argeş, dacă nu, cu siguranţă va fi apt pentru confruntarea cu FCSB. Deocamdată nu se pune problema să plece pentru că nu avem oferte pentru el”. 

Dinamo are în continuare bătăi de cap cu interdicţia primită de la FIFA

Deian Sorescu are o cotă de piaţă de 1.400.000 de euro, însă Dinamo s-ar mulţumi să scoată aproximativ 1 milion de euro în schimbul său. Paul Anton are o cotă de piaţă de 1.100.000 de euro, însă el a făcut recurs şi vrea în continuare să plece liber de la club.

Dinamo are nevoie şi de întăriri, lotul fiind foarte subţire, însă se confruntă cu o interdicţie la transferuri după ce Isma Lopez a câştigat procesul de la FIFA deschis împotriva clubului şi are de încasat peste 300.000 de euro.

  • 1.000.000 de euro vrea Dinamo pentru Sorescu
  • 23 de ani are mijlocaşul lui Dinamo
ADVERTISEMENT