Sport

Se transferă Florin Tănase în Bundesliga? Anunţul făcut de Ioan Becali

Florin Tănase a semnat un nou contract cu FCSB, scadent în 2025, iar căpitanul echipei bucureștene are acum o clauză de reziliere de doar 3 milioane de euro.
25.08.2021 | 09:45
Se transfera Florin Tanase in Bundesliga Anuntul facut de Ioan Becali
ADVERTISEMENT

Odată cu plecarea lui Moruțan, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, şi alți jucători se gândesc să plece de la FCSB. Venit la echipa lui Gigi Becali în 2016, Florin Tănase își dorește să plece și el de la echipa bucureșteană.

După ce Gigi Becali a anunțat că a discutat cu un club din Germania pentru posibilul transfer al lui Tănase. Impresarul Ioan Becali a confirmat că a înștiințat mai multe cluburi despre noua clauză de reziliere a fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Impresarul l-a lăudat pe Tănase și a confirmat că fotbalistul nu mai depinde de Gigi Becali și poate pleca pentru doar trei milioane de euro.

Ioan Becali, gata să-l ducă pe Florin Tănase în Bundesligă

Lucrurile par simple pentru golgheterul sezonului trecut din Liga 1, care a spus în mai multe rânduri că își dorește să plece de la FCSB: va putea să se transfere doar dacă un club decide să achite cele 3 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„Am anunțat cluburile din Germania, care au fost interesate și în trecut de el, că, de două săptămâni, Tănase e liber pentru 3 milioane. Cine are 3 milioane și se va înțelege cu băiatul, îl va avea.

Între timp, Tănase e aici, a prelungit, dă goluri la FCSB, salvează echipa în momente în care echipa nu prea merge.
E un punct bun pentru FCSB cu noul antrenor, s-a văzut că FCSB a jucat alt fotbal ieri, dar să sperăm că Iordănescu, încet-încet, îi va pune pe linia de plutire și va micșora avantajul pe care CFR îl are față de ei”, a declarat Ioan Becali.

Florin Tănase și-a prelungit contractul cu FCSB

Căpitanul viceicampioanei și-a prelungit contractul cu FCSB până în 2025.

“Tănase a prelungit contractul acum cinci zile, a semnat contract pe patru ani. I-am făcut 30.000 de euro pe lună. Să spun de ce îl apreciez (n.r. pe Florin Tănase). La mine, dacă pierzi mingea, mă enervez.

ADVERTISEMENT

El nu pierde mingea, se întoarce, se învârte. E adevărat, i-am zis că vreau să joace mai repede, mai în viteză.

Dar el nu pierde mingea, driblează 2-3 jucători, face el ce face, se face că pasează, nu știu.”, spunea Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 1,78 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT