Pariuri sportive

Se trezește Ucraina din „șocul” Euro 2024? Ce spune cota zilei la meciul cu Slovacia

Ucraina nu-și permite un nou rezultat negativ în meciul cu Slovacia de la Euro 2024, iar pariorii pot profita de dorința revanșei cu ajutorul cotei zilei oferită de MOZZART BET.
20.06.2024 | 22:36
Se trezeste Ucraina din socul Euro 2024 Ce spune cota zilei la meciul cu Slovacia
Cota zilei la Euro 2024 vă invită să profitați de dorința de revanșă a Ucrainei în meciul cu Slovacia. FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După debutul catastrofal cu România, Ucraina are parte de un meci de „totul sau nimic” în etapa 2 a Grupei E de la Euro 2024. Vineri, 21 iunie, de la ora 16:00, trupa lui Serghei Rebrov întâlnește Slovacia la Düsseldorf, iar pariorii pot profita acum de dorința ucrainenilor de revanșă cu ajutorul cotei zilei pe care o oferă MOZZART BET.

Cota zilei la Euro 2024 mizează pe dorința de revanșă a Ucrainei în meciul cu Slovacia

Fără îndoială, înfrângerea categorică suferită de Ucraina în fața României în meciul de debut la Campionatul European din Germania a fost una dintre marile surprize ale primei etape din faza grupelor. Formația lui Rebrov, plină de vedete care evoluează în cele mai mari campionate europene, era văzută printre favorite, la bătaie cu Belgia pentru ocuparea primului loc în Grupa E.

ADVERTISEMENT

Numai că socoteala de acasă nu se potrivește întotdeauna cu cea din târg, iar acum Ucraina se vede în postura ingrată de a tremura serios pentru calificarea în optimile de finală ale Euro 2024. Cu un golaveraj extrem de slab, ucrainenii trebuie să scoată maximum din ultimele două meciuri pentru a nu fi nevoiți să-și facă bagajele spre casă după numai trei meciuri.

Iar primul prilej pentru a-și spăla păcatele este chiar jocul din etapa 2 a Grupei E, contra Slovaciei. O Slovacie care a răsturnat și ea calculele hârtiei în prima rundă și a obținut o victorie nescontată în fața Belgiei, care o pune în postura de a emite pretenții la unul dintre primele două locuri în clasament.

ADVERTISEMENT

Probabil că înfrângerea cu România a fost ca un duș rece pentru jucătorii ucraineni și i-a trezit din euforia cu care au abordat turneul final din Germania. Și-au dat seama că nu întotdeauna valoarea lotului îți asigură automat și victoria, iar meciul contra Slovaciei va fi tratat de data aceasta cu maximă seriozitate.

Cum doar o victorie contra Slovaciei o poate readuce pe linia de plutire, Ucraina va da totul pentru a o obține. Are nevoie însă și de o diferență cât mai mare de scor, pentru a-și repara golaverajul și probabil că va miza aproape totul pe cartea atacului. Nu-și va mai lua la preț de matineu adversarul, iar șansele să obțină toate cele trei puncte puse în joc sunt considerabile. Și odată cu ele cresc și cele ale pariorilor de a da lovitura, dacă vor miza pe cota zilei de 2,95 oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „Ucraina câștigă și marchează peste 1,5 goluri”.

ADVERTISEMENT

Continuă Slovacia seria surprizelor la Euro 2024?

Dacă Ucraina a fost una dintre surprizele neplăcute în prima etapă a fazei grupelor de la acest European, despre naționala Slovaciei nu putem avea decât cuvinte de laudă. Văzută ca outsidera Grupei E, naționala lui Francesco Calzona nu s-a speriat deloc de „dracii” belgieni și le-a administrat o înfrângere la care nu se aștepta nimeni.

E drept, slovacii au beneficiat din plin și de ajutorul arbitrajului video, deoarece VAR-ul a anulat două goluri marcate de Lukaku în repriza secundă, dar asta nu le diminuează cu nimic meritele. Și dacă vor continua în aceeași manieră nu e exclus să răstoarne total calculele hârtiei și să ne trezim cu ei în optimile de finală. Șansele le-au crescut considerabil, mai ales că merg mai departe și cele mai bune patru echipe de pe locul 3.

ADVERTISEMENT

Statistica meciurilor directe nu prea are relevanță în analiza acestui joc, pentru că ultima confruntare dintre cele două naționale a avut loc în 2018 și a fost câștigată de Slovacia cu un categoric 4-1. Tot în aceeași perioadă am mai avut parte și de două victorii ale Ucrainei cu 1-0 și 2-1, dar acum datele problemei vor fi cu totul altele.

Ucraina are nevoie disperată de victorie și va arunca în joc toate „armele” secrete de care dispune. Iar pariorii nu ar trebui să mai stea pe gânduri și să profite imediat de cota zilei pe care o oferă MOZZART BET pentru pronosticul „Ucraina câștigă și marchează peste 1,5 goluri.

  • 2,95 este cota oferită de MOZZART BET pentru pronosticul „Ucraina câștigă și marchează peste 1,5 goluri” la Slovacia – Ucraina de la Euro 2024

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români