Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Se unește Peluza Nord cu Peluza Sud la Steaua? Mustață are răspunsul. Exclusiv

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, este ferm în ceea ce privește unirea peluzelor. Deși FCSB a revenit în Ghencea și a umplut stadionul, Peluza Sud va rămâne fidelă celor de la CSA.
12.08.2023 | 00:15
Se uneste Peluza Nord cu Peluza Sud la Steaua Mustata are raspunsul Exclusiv
Mustata a dat verdictul in conflictul Peluza Nord vs Peluza Sud. foto: colaj: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Peluza Nord și Peluza Sud se află în conflict încă de la ruptura dintre FCSB și CSA. Dacă cei din Nord au ales să meargă alături de Gigi Becali, Sudul a ales drumul armatei. Ultrașii CSA nu au fost impresionați de revenirea lui FCSB în Ghencea și nu vor susține echipa lui Becali în viitoarele partide.

Peluza Nord și Sud, fără șanse de împăcare

“Nu cred că cele două peluze se vor uni. Sunt foarte multe lucruri care ne despart. Nu mai acceptă nici ei, Sudul, unirea. Nici noi, nici ei. Problema e că ei nu îl plac pe Gigi Becali. Nu mă plac nici pe mine pentru că au văzut ce am făcut, deci nu mă mai plac nici pe mine.

ADVERTISEMENT

Ei nu mă haleau pe mine de mulți ani, dar nu au avut ce să facă. Eu totuși am foarte mulți prieteni acolo, dar e subiect închis. Prăpastia e prea mare, e orgoliu, din toate punctele de vedere. Noi nu am vrut niciodată, nu mai vreau. Este decizia mea clară, iar peste cuvântul meu nu sare nimeni”, a declarat Gheorghe Mustață.

Peluza Sud riscă să rămână fără echipă. În acest moment, CSA Steaua nu poate promova în SuperLiga din cauza legislației, iar finanțatorii privați întârzie să apară. În cazul în care nu vor rezolva situația în curand, CSA riscă să rămână fără fonduri și să închidă proiectul definitiv. Echipa armatei caută soluții.

ADVERTISEMENT

Suporterii CSA riscă să rămână fără echipă

“Este problema lor ce o să facă. Eu nu mă bag să învâț pe nu știu cine să țină cu cineva. Eu nu am adus cu forța niciun suporter la stadion. Nu știu dacă mai stau 2-3 ani în Liga 2 pentru că sunt niște bani cheltuiți. S-ar putea să nu mai existe în 6 luni sau un an.

Eu nu vreau să mă bag și nu mă interesează. Unii vorbesc că ar avea investitori, că există această posiblitate. Dar dacă nu, poate doar să rămână cu academia. Riscul există pentru ei pentru că nu îi cumpără nimeni”, a declarat Gheorghe Mustaţă în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Peluza Nord a rămas alături de echipa lui Gigi Becali. Suporterii FCSB văd echipa drept adevărata continuatoare a Stelei și au “emigrat” pe Național Arena la toate partidele din campionat sau Europa. Peluza Nord este condusă de Gheorghe Mustață, punctul de legătura al FCSB-ului cu fanii săi.

FCSB a făcut un pas important pentru aducerea fanilor aproape de echipă. A reușist să revină în Ghencea, unde a jucat ultimele două partide aproape cu casa închisă. 1-0 cu CFR Cluj și 0-0 cu Nordsjaelland sunt partidele disputate de roș-albaștrii pe noul stadion de 31.254 de locuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în EXCLUSIVITATE pe FANATIK.RO. Aceasta poate fi urmărită și în premieră, în aceeași zi, de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Peluza Nord vs Peluza Sud

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici