Fotbal intern

Meci CARITABIL pentru Neşu: “Uniţi pentru Mihai!” Cînd are loc

CSA Steaua, Asociaţia George Ogăraru, alături de fanii din Peluza Sud a Stelei vor organiza un eveniment caritabil pentru Mihăiţă Neşu, care se va numi”Uniţi pentru Mihai”. Iniţial, se...
15.04.2016 | 16:41
Meci CARITABIL pentru Nesu Uniti pentru Mihai Cind are loc

CSA Steaua, Asociaţia George Ogăraru, alături de fanii din Peluza Sud a Stelei vor organiza un eveniment caritabil pentru Mihăiţă Neşu, care se va numi”Uniţi pentru Mihai”. Iniţial, se dorea ca evenimentul să aibă loc pe 7 mai, dată cînd se împlinesc 30 de ani de la performanţa “roş-albaştrilor” de la Sevilla, cînd Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni, însă cum Stadionul Ghencea nu este disponibil, unica soluţie este Sala Polivalentă, care este disponibilă doar pe 9 mai.

Astfel, evenimentul şi-a schimbat numele din “7 mai pentru Mihai” în “Uniţi pentru Mihai”, dat fiind faptul că pe Ghencea lipsesc instalaţia electrică şi alte elemente de pe stadion, urmînd să fie modernizată.

În luna mai se împlinesc şi 5 ani de la accidentarea care i-a curmat visele lui Neşu, iar steliştii vor să îl ajute pe “Bichon” într-un eveniment care vrea să devină o tradiţie anuală, fiind necesari bani pentru tratamentele costisitoare la care Neşu trebuie supus.

“Suflarea stelista a decis să îşi sărbătorească celebrul “7 Mai” într-o manieră cu totul specială: printr-un spectacol fotbalistic dedicat lui Mihai Neşu, care anul acesta împlineşte cinci ani de la accidentul suferit la coloana vertebrală.
Evenimentul are ca scop principal strîngerea de fonduri pentru ca Mihai Neşu să poată continua tratamentele şi terapiile inovative deosebit de costisitoare la care este necesar a fi supus în SUA.

Steliştii doresc să participe din proprie iniţiativă la programul de recuperare al Bichonului pe care îl iubesc, îl respectă şi îl admiră pentru tot ce a realizat dar mai ales pentru activitatea pe care o desfaşoară pentru copiii români cu dizabilităţi grave.

Meciul aduce împreună simboluri steliste reprezentative şi se doreşte a deveni unul cu tradiţie anuală. 9 Mai 2016,  orele 19.00, Sala Polivalentă

Vă mulţumim pentru dragoste şi susţinere”, este mesajul organizatorilor evenimentului.

Glorii ale campioanei vor veni la evenimentul de pe 9 mai, Gheorghe Hagi, Marius Lăcătuş, precum şi mari sportivi ale celorlalte secţii ale Stelei.

“M-am bucurat enorm cînd m-au contactat suporterii şi mi-au spus că vor să îşi sărbătorească inegalabilul 7 Mai printr-un eveniment dedicat lui Mihai Neşu. Anul acesta, pe 10 Mai, se împlinesc 5 ani de la accident iar starea lui nu s-a îmbunătăţit. El are nevoie permanent de resurse materiale pentru terapii şi tratamente în SUA, căci procesul de recuperare este foarte costisitor. Medicii de la FC Utrecht ne-au pus în temă încă de cînd s-a lansat Fundaţia Mihai Neşu ca nu numai aceasta va avea nevoie de resurse ci mai ales Mihai. El şi-a dedicat existenţa actuală ajutorării copiilor cu dizabilităţi grave, iar noi am ales să ne dedicăm lui şi strîngerii de fonduri pentru că sănătatea lui să se poată îmbunătăţi”, a scris pe contul său de Facebook George Ogăraru.

Donaţii se pot face în conturile:

Cont RON: RO73BTRLRONCRT00A5705702
Cont EUR: RO58BTRLEUCRT00A5705702
Cont USD: RO28BTRLUSDCRT00A5705701

Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de...
A făcut milioane din fotbal și e vedetă, dar conduce o mașină de doar 1.000 de euro
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Simona Halep e NEVINOVATĂ! Ei sunt adevărații vinovați în cazul de dopaj
Simona Halep e NEVINOVATĂ! Ei sunt adevărații vinovați în cazul de dopaj
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
O salată fabuloasă. Seamănă cu cea de boeuf
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română