Fotbal international

Se va face transferul lui Neymar la Barcelona? Bartomeu a anunțat ce plan are

07.07.2020 | 23:19
Se va face transferul lui Neymar la Barcelona Bartomeu a anuntat ce plan are
ADVERTISEMENT

În ultima perioadă s-a scris tot mai des despre o posibilă revenire a lui Neymar la FC Barcelona, iar președintele Josep Maria Bartomeu a vorbit despre transferul mult așteptat pe Camp Nou.

Presa a scris despre faptul că Neymar le-a transmis celor mai apropiați coechipieri din vestiarul de la Paris Saint-Germain că este disperat să revină la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Până atunci, starul brazilian s-a întors la antrenamentele campioanei din Ligue 1 și este pregătit pentru încă trei trofee cu PSG în această vară: Champions League, Cupa și Cupa Ligii Franței.

Barcelona nu intenționează să-l transfere pe Neymar

Președintele clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a vorbit despre campania de transferuri a catalanilor din această vară și a explicat că este foarte greu ca Neymar să revină pe Camp nou în acest moment.

ADVERTISEMENT

”Este puțin probabil. La nivel economic este o vară dificilă pentru cluburile mari. Acum toată lumea trebuie să vadă cum își va drămui finanțele după pandemie”, a declarat șeful catalanilor, conform cotidianului Sport.

De altfel, Bartomeu a refuzat să vorbească și despre iminenta venire a atacantului argentinian Lautaro Martinez, căruia i-a expirat clauza de reziliere cu Internazionale Milano în valoare de 111 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

”Vom vorbi despre transferuri când se va încheia sezonul. Vom face completări atunci când va exista ceva oficial, acum nu suntem aici pentru a semna niciun jucător. Suntem concentrați pe campionat și apoi pe Liga Campionilor”, a spus președintele Barcei.

Atacantul lui Inter Milano ar fi și pe placul superstarului Barcelonei, Leo Messi. De altfel, Adrian Ruben Fernandez, președintele lui Racing Club, care l-a descoperit pe Lautaro Martinez a dezvăluit că Messi l-a sunat deja pe jucătorul Interului.

ADVERTISEMENT

”Nu este adevărat că plecarea lui Arthur s-a făcut pentru echilibrarea finanțelor. Dacă acesta ar fi fost motivul, poate am fi putut vinde alți jucători care au oferte importante pe masă. Pjanic a fost un jucător care ne-a interesat foarte mult”, a spus el.

ADVERTISEMENT