News

Se va putea juca din nou la Loto. Loteria Română anunță când vor avea loc primele extrageri

13.06.2020 | 17:30
Se va putea juca din nou la Loto Loteria Romana anunta cand vor avea loc primele extrageri
ADVERTISEMENT

Românii vor putea juca din nou la Loto, după ce agențiile se vor redeschide, gradual, începând cu 15 iunie, prima extragere urmând să aibă loc duminică, 21 iunie.

Din 15 iunie, se poate juca din nou la Loto

Vin vești bune pentru pasionații de jocuri Loto, după ce Loteria Română a anunțat redeschiderea celebrelor extrageri, informează Mediafax.

ADVERTISEMENT

Astfel, primele agenții Loto se vor redeschide pe 15 iunie, începând cu ora 14:00, iar primele extrageri au fost anunțate pentru duminică, 21 iunie, potrivit unui anunț făcut de Loteria Română.

Mai mult, odată cu redeschiderea agențiilor va fi reluată și plata câștigurilor, suspendată în 25 martie 2020, de când termenele pentru ridicarea câştigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs.

ADVERTISEMENT

Loteria Română a transmis că s-a pregătit intens pentru redeschiderea agențiilor, astfel că au fost luate o serie de măsuri de prevenție pentru a proteja sănătatea jucătorilor și a angajaților.

Reguli pentru jucători

Drept urmare, în agențiile Loto au fost amplasate panouri de plexiglas transparent, pentru a separa operatorul de jucători,, au fost puse benzi de avertizare cu privire la menținerea distanței de siguranță, iar jucătorii vor avea la dispoziție dezinfectant, iar suprafețe de joc vor fi igienizate.

ADVERTISEMENT

Toți angajații din agenții vor purta măști de protecție și vor avea la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete de protectie transparente.

Loteria Română mai anunță că se va face în fiecare zi dezinfectarea agențiilor și a suprafețelor de contact.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au și ei câteva responsabilități, astfel că vor trebui să respecte distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în interiorul agențiilor.

În plus, aceștia își vor dezinfecta mâinile la intrarea în agenții și vor respecta toaate recomandările pentru a limita posibila transmitere a noului coronavirus.

„Este un moment aşteptat de toţi angajaţii Loteriei Române şi, bineînţeles, de către toţi jucătorii noştri, cărora le mulţumim pentru fidelitate şi încredere.

Am convingerea că împreună, jucători, angajaţi şi colaboratori, vom duce mai departe, cu responsabilitate, tradiţia Loteriei Române, una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, care aniversează anul acesta 114 ani de activitate.

Indiferent de perioadele traversate, rolul social şi misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanţării unor proiecte de interes public naţional prin oferirea de jocuri sigure şi responsabile”, a ddeclarat Sebastian-Iacob Moga, Director General C.N. „Loteria Română” S.A.

ADVERTISEMENT