Sport

Se vinde Dinamo! Anunțul făcut de Dorin Șerdean: „Am semnat un acord de confidențialitate. Sper să fie o chestiune de zile”

Dorin Șerdean (53 de ani) a făcut un anunț de maxim interes pentru toți dinamoviștii. Clubul din Ștefan cel Mare ar urma să fie vândut unei „entități”.
20.06.2022 | 23:10
Se vinde Dinamo Anuntul facut de Dorin SerdeanAm semnat un acord de confidentialitate Sper sa fie o chestiune de zile
Dorin Șerdean a anunțat că Dinamo urmează să fie vândut. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dorin Șerdean e în continuare în acte acționar majoritar la Dinamo. Cu toate acestea, oficialul roș-albilor a anunțat că în viitorul apropiat, clubul din Ștefan cel Mare va fi vândut, ceea ce va duce și la înlocuirea lui Iuliu Mureșean, în postura de administrator special.

Clubul Dinamo urmează să fie vândut. Dorin Șerdean: „Am demarat niște discuții”

„Am luat pachetul de acțiuni ca să o salvez pe Dinamo. Domnul Mureșan e în acte la Dinamo. Eu am făcut toate procedurile legale, am făcut o solicitare către domnul Zăvăleanu, de a convoca Adunarea Generală.

ADVERTISEMENT

A fost acum câteva zile, săptămâna trecută. Au fost vehiculate șapte-opt nume. Eu am anunțat că nu am capacitatea financiară de a menține și gestiona clubul Dinamo.

Ca atare, am demarat niște discuții. Țin să vă spun că am făcut niște pași importanți în privința preluării pachetului majoritar de acțiuni de către o entitate capabilă.

ADVERTISEMENT

Oricine preia pachetul majoritar dorește să pună un administrator special de încredere. Eu n-am spus niciun nume, nici Mărginean, nici altcineva. Eu sper să fie o chestiune de zile, nu de săptămâni, de zile.

Am semnat un acord de confidențialitate și nu aș vrea să dau mai multe detalii”, a declarat Dorin Șerdean, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Investitorii au refuzat să vină în Ștefan cel Mare din cauza retrogradării

Acționarul majoritar al roș-albilor a mărturisit că a purtat negocieri și cu alți investitori, care au picat, însă, din cauza retrogradării lui Dinamo în Liga 2, pentru prima oară în cei 74 de ani de istorie.

„M-a afectat foarte mult retrogradarea, pentru că mai aveam o linie de negocieri și s-a închis în urma retrogradării.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă interesează foarte mult negocierile în care sunt implicat, aici mă lupt foarte mult, să le închei cât de repede se poate”, a adăugat Șerdean.

În „Groapă” este un adevărat „război al președinților”. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Răzvan Zăvăleanu susţine varianta Florin Prunea pentru postul de preşedinte, în timp ce Dorin Șerdean are o altă propunere pentru postul de administrator special, în persoana lui Ioan Mărginean. Zăvăleanu nici nu vrea să audă de Mărginean, după colaborarea de la Gaz Metan Mediaș.

ADVERTISEMENT