Cumpără Massone clubul? “Luni sau marţi semnăm!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
04/07/2014, 15:07
Cumpără Massone clubul? “Luni sau marţi semnăm!” GALERIE FOTO

UPDATE 17:47 / Angelo Massone a declarat, la finalul negocierilor desfăşurate la Mogoşoaia, că negocierile privind preluarea Rapidului sînt pe drumul cel bun. ”Luni sau marţi e posibil să semnăm şi actele, dacă totul va decurge normal. De acum, totul este birocraţie. Mă bucur că toată lumea s-a unit pentru a fi cât mai bine. Deocamdată nu pot vorbi de antrenor sau de lotul de jucători, dar imediat cum actele se vor parafa vom lămuri şi aceste chestiuni”, a spus Massone, conform digisport.ro.

***************************************************

Renzo Rossi a declarat că discuţiile pentru preluarea grupării giuleştene de către Angelo Massone sînt foarte avansate, fiind posibil ca documentele să fie semnate astăzi.

“Angelo Massone s-a întîlnit în mai multe rînduri cu domnul Zamfir şi cu doamna Andronache. Discuţiile de preluare a clubului sînt foarte avansate. Este posibil ca documentele să se semneze chiar astăzi. Mai sînt unele mici detalii de pus la punct. Angelo Massone pleacă în cursul acestei zile în Italia, dar dacă nu se semnează astăzi oricum dînsul se întoarce la Bucureşti săptămîna viitoare “, a spus Rossi, conform Mediafax.

Rossi a precizat că Massone va face cunoştinţă astăzi cu jucătorii din lotul echipei Rapid. “Acum aşteptăm să ne întîlnim cu doamna Andronache şi cu domnul Nicolae Manea pentru a merge la Mogoşoaia şi a lua un prim contact cu jucătorii. Din momentul în care se va semna, lucrurile se vor face foarte profesionist, totul va fi transparent. Trebuie însă să ne mişcăm foarte repede, pentru că timpul este scurt. Avem nevoie şi de jucători valoroşi, dar şi de un antrenor, pentru că Viorel Moldovan a plecat la naţionala de tineret. Sînt discuţii atît cu antrenori din România cît şi din străinătate, dar este devreme să discutăm despre aceste lucruri”, a spus Rossi.

Închide ×