Sean McDermott a semnat cu Dinamo! Când ajunge în Antalya. EXCLUSIV

CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Andrei Trifan    Cristi Coste    Traian Terzian   
în Dinamo
18/01/2019, 19:14
Sean McDermott a semnat cu Dinamo! Când ajunge în Antalya. EXCLUSIV GALERIE FOTO CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Portarul Sean McDermott a ajuns la o înțelegere cu Dinamo București

Telenovela Sean McDermott a ajuns la final, portarul ajungând la o înțelegere cu Dinamo București. FANATIK a aflat că cele două părți s-au înțeles în privința contractului, iar fotbalistul irlandez a semnat contractul și este așteptat până la sfârșitul săptămânii în cantonamentul din Antalya.

UPDATE, ora 19:33. Site-ul oficial al lui Dinamo confirmă FANATIK.RO. Portarul Sean McDermott s-a înţeles cu echipa “câinilor” şi se va alătura lotului antrenat de Mircea Rednic: “FC Dinamo București anunță transferul la clubul din Ștefan cel Mare al portarului Sean McDermott (25 de ani), internațional al Irlandei. Născut pe 30 mai 1993 în Norvegia, la Kristiansand, Sean McDermott are dublă cetățenie, irlandeză și norvegiană, a evoluat pentru echipele naționale U17, U19 și U21 ale Irlandei și a fost convocat, anul trecut, la prima reprezentativă. 

Format la juniorii lui Arsenal Londra, Sean McDermott a fost împrumutat la Leeds United, apoi a făcut pasul, la 19 ani, în campionatul Norvegiei și a evoluat în cariera de profesionist pentru Sandnes, Start, Ullensaker și Kristiansund.  Noul portar dinamovist a efectuat, cu echipa din Ștefan cel Mare, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală și se va alătura lotului în cantonamentul programat în Turcia până în 25 ianuarie”, se arată în comunicatul clubului.


La începutul anului, portarul Sean McDermott a efectuat vizita medicală cu Dinamo București la Institutul de Medicină Sportivă din Capitală, dar apoi a refuzat să plece în stagiul de pregătire după ce nu a ajuns la un acord cu oficialii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Sean McDermott în perioada junioratului când evolua la Arsenal Londra
Sean McDermott în perioada junioratului când evolua la Arsenal Londra

Sean McDermott s-a înțeles cu Dinamo

În vârstă de 25 de ani, portartul irlandez cu cetățenie norvegiană a continuat discuțiile cu Dinamo București și l-a un moment dat a părut că cele două părți au ajuns la un acord. Însă, goalkeeper-ul crescut de Arsenal Londra a cerut anumite clauze în contract, iar oficialii dinamovişti nu au fost de acord cu aceste doleanţe ale jucătorului. În cele din urmă, Sean McDermott și Dinamo au ajuns la o înțelegere, iar fotbalistul a semnat înțelegerea și se va alătura lotului lui Mircea Rednic în Antalya.

Sean McDermott, care are selecții în naționalele Under 17, 19 și 21 ale Irlandei, a fost crescut de Arsenal Londra, iar primul club ca senior a fost Leeds United, dar nu a jucat niciun meci acolo. Portarul născut în Norvegia la Kristiansand, a jucat apoi la formațiile Sandnes Ulf, Start Kristiansand, Ull/Kisa și Kristiansund BK.

Dinamo traversează o criză la nivelul portarilor în această iarnă, iar antrenorul Mircea Rednic se mai interesează de un goalkeeper italian. Este vorba de Luca Mazzoni, în vârstă de 34 de ani, de la Livorno, care a mai jucat în cariera sa la echipele Pavia, Lecco, Arezzo, Padova şi Ternana.

Închide ×