Fotbal intern

Sean McDermott şi-a găsit rapid echipă. Cu cine a semnat portarul care a plecat de la Dinamo

05.03.2019 | 20:55
Sean McDermott sia gasit rapid echipa Cu cine a semnat portarul care a plecat de la Dinamo

Sean McDermott s-a despărţit de Dinamo Bucureşti, dar şi-a găsit rapid un nou angajament. Portarul în vârstă de 25 de ani a bifat trei partide în tricoul grupării din Ştefan cel Mare, dar Mircea Rednic nu a fost impresionat de evoluţia acestuia. Astfel, cele două părţi au ajuns la un acord pentru a rezilia înţelegerea semnată în perioada de mercato din iarnă.

Sean McDermott şi-a găsit echipă după despărţirea de Dinamo

FANATIK a dezvăluit că Sean McDermott a acceptat să îşi rezilieze contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare pentru că nu a reuşit să se acomodeze cu noua viaţă din Bucureşti. Astfel, portarul a renunţat la un salariu lunar în valoare de 7.000 de euro pe lună, mult peste remuneraţiile încasate de ceilalţi coechipieri de la Dinamo.

După ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo, Sean McDermott s-a întors la fosta sa echipă, Kristiansund BK, din prima ligă din Norvegia, de la care plecase înainte să ajungă la un acord cu Dinamo Bucureşti în perioada de mercato din iarnă.

Sean McDermott a cântat alături de fanii lui Dinamo la finalul unui meci din Liga 1 Betano

Ce a spus Mircea Rednic despre Sean McDermott

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo Bucureşti, a vorbit despre decizia lui Dean McDermott de a pleca de la gruparea care va evolua în play-out-ul Ligii 1 Betano în sezonul 2018 – 2019. “Puriul” nu a ezitat să îl taxeze pe portarul în vârstă de 25 de ani.

“Nu ştiu dacă mai avea loc, oricum, nu avea de ce să fie supărat, pentru că a avut toată susţinerea noastră. Eu am cerut un portar, nu un libero. Asta e viaţa, v-am zis, sunt foarte exigent şi nu vreau ca sezonul următor să ne prindă şi să nu fim siguri pe ce am făcut în această perioadă. Nu ne mai iartă nimeni în sezonul următor dacă ratăm play-off-ul”, spunea Mircea Rednic după ce McDermott şi-a reziliat contractul.