Life

Seara adevărului pentru concurenții de la Ferma. Pe cine a pus Anna Lesko ochii ,,Nu m-a refuzat niciodată”

01.10.2020 | 11:23
Seara adevarului pentru concurentii de la Ferma Pe cine a pus Anna Lesko ochii Nu ma refuzat niciodata
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs Săteni.” i-a vizitat pe concurenți și a decis să le adreseze mai multe întrebări, pentru a vedea și telespectatorii cum se înțeleg aceștia în cadrul competiției.

Așezați la o masă lungă, concurenții au așteptat nerăbdători interogatoriul prezentatoarei, care le-a adresat întrebări directe, fără perdea.

ADVERTISEMENT

Răspunsurile vedetelor au fost surprinzătoare și, prin intermediul lor, au ieșit la iveală atât rivalități, cât și noi simpatii dintre concurenți.

Seara adevărului pentru concurenții de la ,,Ferma”. Iată pe cine a pus ochii Anna Lesko

Mihaela Rădulescu le-a adresat concurenților din cadrul emisiunii ,,Ferma. Orășeni vs Săteni.” diverse întrebări, pentru a afla mici secrete din interiorul grupurilor. Răspunsurile au fost total neașteptate, iar cea care a șocat publicul cu replica ei a fost chiar Anna Lesko.

ADVERTISEMENT

Primul testat a fost interpretul Cezar Ouatu, care a fost întrebat: ,,Cine-i cel mai leneș din casă?”, afirmând: ,,Elena. Nu are nicio legătură în raportul interuman”.

,,Și eu sunt de acord, are cele mai puține calități!”, a fost completarea Andei Adam.

Următorul interogat a fost Paul: ,,Care este cea mai frumoasă din casă?” Acesta a răspuns că Elena este cea mai frumoasă fată din competiție, în ciuda faptului că este cea mai leneșă.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu a fost și ea interogată de către Mihaela Rădulescu și a trebuit să arate cu degetul spre cel mai fals fermier din competiție. Conform primei impresii, cântăreața a declarat că este de părere că Elena este cel mai fals fermier.

La rândul ei, Elena a avut și ea un cuvânt de spus, menționând: ,,Nu am încredere în Andrei Stoica!”.

ADVERTISEMENT

Întrebat ,,Cine ai vrea să plece chiar acum acasă?, actorul George Burcea a mărturisit că opțiunea lui ar fi Paul.

Însă, cu adevărat neașteptat a fost răspunsul Annei Lesko, căreia Mihaela Rădulescu i-a adresat întrebarea: ,,Pe care dintre băieți l-ai lua acasă?”

,,Unul sau mai mulți, că am trei! Andrei Stoica, George Burcea și George Piștereanu”, a recunoscut frumoasa artistă.

”De George Burcea îmi place foarte, foarte, foarte mult. Îmi place bărbatul din el. Îmi plac mâinile lui. El mi-a zis da totdeauna, nu m-a refuzat niciodată. La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui. Iar cu Piștereanu îmi place mult să glumesc cu el. Îmi place ironia lui, îmi place spiritul de observație”, a adăugat Anna Lesko.

Ulterior, Andreea Antonescu a fost considerată cea mai falsă din casă de către George Piștereanu, iar Anda Adam a spus că este de părere că Elena și Andreea sunt cele mai enervante concurente.

ADVERTISEMENT