Sport

Seară de vis cu meciuri din Europa League şi Conference League! Un parior super inspirat a câştigat aproape 124.000 de lei

Super inspirație pentru un parior! Cu 100 lei, acesta a câștigat aproximativ 124.000 lei. A jucat 16 meciuri din manșa secundă a turului 3 preliminar din Europa League și Conference League și a dat lovitura.
12.08.2022 | 17:12
Seara de vis cu meciuri din Europa League si Conference League Un parior super inspirat a castigat aproape 124000 de lei
Seară de vis cu meciuri din Europa League şi Conference League! Un parior super inspirat a câştigat aproape 124.000 de lei
ADVERTISEMENT

Să îți asumi riscuri la pariuri nu este o însușire pe care o are oricine, tocmai de aceea premiile ajung doar la cei inspirați și curajoși. Iar omul nostru le-a avut pe ambele joi seară.

S-a umplut de bani cu meciuri din Europa League și Conference League

Meciurile retur din Europa League și Conference League l-au îmbogățit pe un parior care a riscat 100 de lei pe 16 evenimente, care cumulate au adus o cotă de 854,16. La toate acestea s-au adăugat și bonusurilor pe care Superbet le oferă cu generozitate, iar câștigul a fost unul fabulos.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe bilet, 2,60, s-a înregistrat la partida Universitatea Craiova – Zorya Luhansk, acolo unde pariorul nostru a mizat pe faptul că oltenii lui Mirel Rădoi se vor califica în faza play-off-ului.

Pe bilet au apărut și celelalte trei meciuri în care au jucat echipe românești și toate au ieșit verde. La CFR Cluj – Șahtior Soligorsk, întâlnire încheiată 1-0, a mizat că ardelenii vor marca între 1 și 3 goluri, pentru o cotă de 1,30.

ADVERTISEMENT

Djurgardens – Sepsi, cel mai rapid pariu înverzit

Pariorul a mizat pe victoria celor de la FCSB în returul cu Dunajska Streda pentru o cotă de 1,80. Deși ”roș-albaștrii” s-au impus doar cu 1-0, emoțiile nu au existat, deoarece slovacii nu s-au apropiat periculos de poarta apărată de Ștefan Târnovanu.

O cotă de 1,90 i-a ieșit la întâlnirea Djurgardens – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 3-1, în care a mizat că ambele formații vor marca. A fost probabil cel mai simplu pariu, deoarece în minutul 11 scorul era deja 1-1.

ADVERTISEMENT

Pe bilet a apărut și meciul echipei lui Laurențiu Reghecampf, Neftci Baku. Omul nostru a mizat la o cotă de 1,33 că azerii vor pierde duelul cu Rapid Viena, ceea ce s-a și întâmplat. Plus alte partide înverzite cu multă știință. Așa s-a ajuns la un câștig de 123.854,53 de lei, dintre care 38.437,53 veniți din bonusurile Superbet.

 

Emoții uriașe cu Slovan Bratislava

Cele mai mari emoții de bilet i le-a dat meciul Slovan Bratislava – Olympiakos Pireu, la care a mizat pe varianta ”total goluri gazde: 1-3”, la o cotă de 1,45. Dar cum norocul ține cu cei curajoși, slovacii au reușit să egaleze la ultima fază, în minutul 90+4, și astfel l-a făcut fericit pe jucătorul nostru.

ADVERTISEMENT

După cum se poate observa, vara aceasta este una ploioasă când vine vorba de premii. Nu uita însă că banii cresc odată cu super bonusurilor pe care le oferă Superbet. Pe lângă ele mai ai nevoie doar de inspirație și noroc.

ADVERTISEMENT