Sport

Seară de vis cu meciuri din Liga Națiunilor! Un parior super inspirat a câştigat peste 50.000 de lei

Super inspirație pentru un parior care a câștigat peste 50.000 lei. A jucat 8 meciuri din Liga Națiunilor și a dat marea lovitură.
23.09.2022 | 17:14
Seara de vis cu meciuri din Liga Natiunilor Un parior super inspirat a castigat peste 50000 de lei
Super inspirație pentru un parior care a câștigat peste 50.000 lei. A jucat 8 meciuri din Liga Națiunilor și a dat marea lovitură. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Să îți asumi riscuri la pariuri nu este o calitate pe care să o găsești la orice colț de stradă, tocmai de aceea premiile ajung doar la cei inspirați și curajoși. Iar omul nostru le-a avut pe ambele joi seară.

Un parior a luat 50.000 de lei cu partide din Liga Națiunilor

Meciurile din penultima etapă a Ligii Națiunilor l-au îmbogățit pe un parior care a riscat 270 de lei pe 8 evenimente, care cumulate au adus o cotă de 168.64. La toate acestea s-au adăugat și bonusurilor pe care Superbet le oferă cu generozitate, iar câștigul a fost de 50.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare cotă de pe bilet, 2,55, s-a înregistrat la partida Croația – Danemarca, acolo unde pariorul nostru a mizat pe faptul că gazdele nu vor pierde întâlnirea, dar ambele formații vor reuși să înscrie.

A fost și meciul care i-a dat cele mai mari bătăi de cap, deoarece cu un sfert de oră înainte de final scorul de 1-0 pentru croați. Însă, Christian Eriksen a adus egalarea în minutul 77, iar două minute mai târziu gazdele au reușit golul victoriei, aducând liniștea pentru pariorul nostru.

ADVERTISEMENT

Mici emoții au existat și la Franța – Austria, acolo unde a mizat pe victoria elevilor lui Didier Deschamps. Campioana mondială a avut o primă repriză anostă în care nu a marcat, dar după pauză s-a dezlănțuit și a înscris de două ori prin Kylian Mbappe și Olivier Giroud, acesta din urmă devenind cel mai în vârstă marcator din istoria naționalei ”cocoșului galic”.

Verde pe linie la cotele mari

După ce un alt parior inspirat a luat un premiu consistent în weekend, fiind ajutat bineînțeles și de bonusurile Superbet, acum a venit rândul altui norocos să treacă pe la casierie pentru un premiu important.

ADVERTISEMENT

Și asta pentru că celelalte șase meciuri alese pe bilet au fost cu adevărat floare la ureche, în ciuda faptului că unele au avut cote destul de mari. La o cotă de 2,15 a mizat ”ambele marchează” în Lituania – Insulele Feroe, iar pariul era verde încă din prima repriză, la fel ca și la Turcia – Luxemburg, acolo unde se înscrisese în ambele porți încă din minutul 16.

Victoriile Olandei și Andorrei s-au conturat rapid, la fel ca și pariul că Azerbaidjanul va marca în deplasarea din Slovacia. Deși Belgia este o forță pe teren propriu, omul nostru a mizat ”ambele marchează” la întâlnirea cu Țara Galilor și oaspeții au reușit să înscrie golul de onoare în startul reprizei secunde. Așa s-a ajuns la un câștig de 50.085,97 de lei.

ADVERTISEMENT

Liga Națiunilor parior 50.000 de lei

După cum se poate observa, toamna și-a intrat pe deplin drepturi și atunci când vine vorba de premii. Nu uita însă că banii cresc odată cu super bonusurilor pe care le oferă Superbet. Pe lângă ele mai ai nevoie doar de inspirație și noroc.

ADVERTISEMENT