Sport

Nicolae Dică a ajuns la cantonamentul FCSB din Berceni! Antrenorul a avut prima discuţie cu jucătorii

Nicolae Dică este prima opțiune pentru banca tehnică a vicecampioanei FCSB, iar managerul general al roș-albaștrilor așteaptă un răspuns în cel mai scurt timp.
25.07.2022 | 18:04
Nicolae Dica a ajuns la cantonamentul FCSB din Berceni Antrenorul a avut prima discutie cu jucatorii
Nicolae Dică a fost ofertat de FCSB și trebuie să dea un răspuns în cel mai scurt timp dacă este dispus să preia banca tehnică a roș-albaștrilor. Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT
26-07-2022
08:50

Nicolae Dică a ajuns la cantonamentul celor de la FCSB din Berceni!

Nicolae Dică a mers marţi dimineaţa în cantonamentul FCSB şi sunt şanse uriaşe să devină noul antrenor al echipei. Tehnicianul a discutat cu jucătorii şi, cel mai probabil, în următoarele zile urmează să fie prezentat oficial. 

25-07-2022
17:55

MM Stoica, încrezător în venirea lui Nicolae Dică la FCSB

MM Stoica a vorbit despre venirea lui Nicolae Dică la FCSB și este încrezător că mutarea se va realiza fără emoții.

„Lui Dică îi place fotbalul, de-asta a fost la Chindia – Petrolul. Așteptăm în seara asta întâlnirea și sper să iasă fum alb. Chiar dacă nu e iarnă și nici horn nu e, eu aștept fum alb”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Nicolae Dică la Chindia-Hermannstadt. Sursă foto: Captură/DigiSport
Nicolae Dică la Chindia-Hermannstadt. Sursă foto: Captură/DigiSport

Toni Petrea nu mai este antrenorul vicecampioanei FCSB, iar principalul vizat pentru a-i lua locul este Nicolae Dică, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate imediat după eșecul roș-albaștrilor din Conference League 0-1 cu Sarbutalo.

Nicolae Dică trebuie să dea un răspuns până deseară

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Gigi Becali era decis să se despartă de Petrea după eșecul înregistrat de echipa lui în Georgia, iar după ultima înfrângere 0-2 în SuperLigă cu Rapid, informația a fost confirmată.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea l-a anunțat pe managerul general Mihai Stoica imediat după eșecul din Giulești că va demisiona motivându-și gestul prin aceea că echipa are nevoie de un șoc.

”Ieri (duminică – n.r.), după meciul cu Rapid, în autocar mi-a zis că vrea să plece. I-am zis calm, discutăm la rece dimineață şi el mi-a zis că e super ok şi e mai bine aşa. Mi-a zis că mai bine plec acum că poate se produce un şoc”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Oficialul roș-albaștrilor a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK în legătură cu viitorul tehnician al vicecampioanei și a adăugat că așteaptă un răspuns din partea lui Dică în această seară.

”În seara asta aflăm dacă vine sau nu. Eu sper să accepte. Vara trecută a avut oferta pe masă. A refuzat-o, a spus că nu poate să plece de lângă Mirel Rădoi (Nicolae Dică a fost secundul lui Rădoi la echipa națională n.r.). Este ultimul antrenor cu care am avut performanţe în Europa”, a mai spus MM Stoica

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, despre Nicolae Dică: ”Cu el pot să lucrez o viață întreagă”

În această dimineață patronul Gigi Becali a confirmat despărțirea de Toni Petrea și și-a exprimat speranța că Nicolae Dică va accepta oferta de a prelua banca roș-albaștrilor.

”Dică e o variantă că și așa e un om cuminte, cu el pot să lucrez o viață întreagă, dar să vedem ce se va întâmpla. La ora asta mă consult cu oamenii să văd cum e bine. Ar fi bine să vină un antrenor până joi, să vină cu o victorie”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a mai antrenat echipa lui Gigi Becali în sezonul 2017/2018. A încheiat întrecerea internă la un punct în urma campioanei în exercițiu, CFR Cluj, iar în cupele europene a calificat-o pe FCSB în primăvara europeană.

80 de meciuri a condus-o Nicolae Dică pe FCSB în perioada iunie 2017 – decembrie 2018. A obținut 46 de victorii, 18 remize și a pierdut 16 jocuri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 14,00 este cota pentru „gazdele se califică la lovituri de departajare” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT