Fotbal international

Seară nebună în Liga Campionilor! Borussia Dortmund şi Valencia au întors scorul după pauză, Chelsea a făcut 4-4 deşi era condusă cu 4-1! Cota fabuloasă pentru magie: 11.437

06.11.2019 | 01:10
Seara nebuna in Liga Campionilor Borussia Dortmund si Valencia au intors scorul dupa pauza Chelsea a facut 44 desi era condusa cu 41 Cota fabuloasa pentru magie 11437
ADVERTISEMENT

Champions League a propus încă din prima zi a etapei a patra din faza grupelor meciuri nebune, cu întoarceri spectaculoase de scor. Borussia Dortmund a câștigat meciul cu Inter după ce a fost condusă cu 0-2 la pauză, Chelsea a egalat Ajax după 1-4 în startul reprizei secunde, iar Valencia a revenit în partea a doua în meciul cu Lille. Un parior inspirat, care ar fi mizat corect pe cele trei meciuri, ar fi câștigat de peste 11 mii de ori suma pariată.

Rezultatele care ar fi îmbogățit un parior inspirat

Trei meciuri din Champions League i-ar fi putut îmbogăți pe pariorii inspirați. Borussia Dortmund a început modest meciul cu Inter, iar scorul la pauză era 2-0 pentru italieni, după golurile marcate  de Lautaro Martinez (min. 5) și Matias Vecino (min. 40). Elevii lui Lucien Favre au ieșit cu altă față de la cabine, iar dominația de pe teren s-a concretizat și pe tabela de marcaj. Achraf Hakimi a fost cel care a anunțat revenirea în joc a Borussiei, cu golul din minutul 51, iar Julien Brandt a reușit egalarea un sfert de oră mai târziu. Golul decisiv a fost marcat de Hakimi în minutul 77. Un parior ce ar fi mizat 2 pauză, 1 final la meciul de la Dortmund, ar fi obținut cota 25.

ADVERTISEMENT
  • Borussia Dortmund – Inter 3-2 (0-2 după 45 de minute) – 2 pauză, 1 final – cota 25 

Al doilea meci nebun din Champions League a avut loc la Londra. Ajax a deschis rapid scorul în meciul cu Chelsea, după autogolul lui Tammy Abraham, însă formația lui Frank Lampard a egalat în doar două minute, după penalty-ul transformat de Jorginho. Semifinalista ediției trecut a revenit în avanaj după reușita lui Quincy Promes (min. 20) iar autogolul lui Kepa, provocat de Hakim Ziyech, a stabili scorul pauzei. Donny van de Beek a dus scorul la 4-1 pentru Ajax la 10 minute de la reluare, iar olandezii nu păreau că pot scăpa victoria din mână. Cesar Azpilicueta a redus din diferență, iar episodul din minutul 68, când doi jucători de la Ajax au fost eliminați, a anunțat remontada.

Mijlocașul Jorginho a transformat al doilea penalty din meci pentru 3-4 (min. 71) iar Reece James, trei minute mai târziu, a adus egalarea. La doar câteva zeci de secunde, Azpilicueta a mișcat din nou plasa porții lui Onana, însă reușita a fost anulată, după consultarea VAR. Dacă un parior ar fi jucat 2 la pauză și x la final, ar fi câștigat de 15,25 de ori suma mizată

ADVERTISEMENT
  • Chelsea – Ajax 4-4 (1-3 după 45 de minute) 2 pauză, x final – cota 15,25

Valencia, revenire de la 0-1 la pauză

Meciul care încheie seria revenirilor de marți în Champions League s-a jucat în Spania. Valencia a primit vizita celor de la Lille, iar francezii au deschis scorul în minutul 25, după reușita lui Victor Osimhen, care a stabilit și scorul pauzei. Primele 20 de minute din partea secundă au fost echilibrate, însă Valencia a reușit egalarea în minutul 66, după un penalty transformat de Dani Parejo.

Deși cu 10 minute înaintea ultimului fluier tabela stadionului Mestalla arăta în continuare 1-1, Valencia a reușit să preia conducerea pentru prima dată după autogolul lui Soumaoro (min. 82). Au urmat șase minute perfecte pentru Lilieci, iar Kondogbia (min. 84) și Ferran Torres (min. 90), au stabilit scorul final: 4-1 pentru spanioli. Dacă un parior ar fi mizat 2 pauză și 1 final la meciul Valencia – Lille, ar fi primit cota 30.

ADVERTISEMENT
  • Valencia – Lille 4-1 (0-1 după 45 de minute) 2 pauză, 1 final – cota 30

Un bilet ce conținea toate cele trei pariuri, ar fi totalizat o cotă uriașă: 11.437!