Carousel hot news

Nebunie la Jilava, după calificare. Gigi a făcut show!

Seara în care Steaua a disputat returul de la Varşovia, cu Legia, a fost una specială la Penitenciarul Jilava. "Avînd în vedere că s-a jucat un meci important, toţi deţinuţii care au...
28.08.2013 | 11:17
Nebunie la Jilava, după calificare. Gigi a făcut show!

Seara în care Steaua a disputat returul de la Varşovia, cu Legia, a fost una specială la Penitenciarul Jilava. “Avînd în vedere că s-a jucat un meci important, toţi deţinuţii care au televizoare în camere au avut permisiunea să urmărească partida pînă la sfîrşitul ei”, ne-a dezvăluit o sursă de la Jilava.

Batem cu 2-0 sau cu 3-1″

În mod normal, stingerea la Penitenciar se dă, în fiecare seară, la ora 22:00! Gigi Becali a văzut, aşadar, meciul Stelei. El s-a arătat destul de optimist în privinţa deznodămîntului întîlnirii, încă dinaintea meciului: “Batem cu 2-0 sau cu 3-1″, le-a spus Gigi tuturor celor care l-au rugat să dea un pronostic. Chiar dacă pronosticul nu i-a ieşit, el a fost extrem de fericit cînd s-a auzit fluierul de final al arbitrului, scoţînd sunete de izbăvire.

A anunţat că-i va cinsti

Patronul Stelei a urmărit meciul alături de colegii de celulă Marius Locic, cîndva şi el sponsor la Steaua, şi generalul Dumitru Cioflină, acuzat şi el în dosarul schimburilor de terenuri cu MApN. Ei au fost primii care l-au felicitat pe euforicul Gigi. Din toate celulele dotate cu televizoare s-au auzit chiote de bucurie şi strigăte prin care Gigi era invitat să dea de băut, patronul Stelei anunţînd că-i va cinsti pe toţi!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri