Alegeri 2024

Sebastian Burduja, o nouă strategie înainte de bătălia decisivă pentru Primăria Capitalei. „Arma secretă” la care ar fi apelat candidatul PNL

Sebastian Burduja, strategie surprinzătoare în săptămâna decisivă pentru PMB. „Arma secretă” la care ar fi apelat candidatul PNL
03.06.2024 | 08:28
Sebastian Burduja o noua strategie inainte de batalia decisiva pentru Primaria Capitalei Arma secreta la care ar fi apelat candidatul PNL
Sebastian Burduja a apelat la o tactică nouă înainte de bătălia pentru Primăria Capitalei / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a intrat pe ultima sută de metri în cursa pentru fotoliul ocupat de Nicușor Dan. După un început de campanie dinamic și agresiv cu primarul general, Burduja a apelat acum și la o „armă secretă”.

În urma contracandidaților

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Generală, și-a început campania în stil dinamic, liberalul făcând o serie de conferințe de presă, inclusiv una în care și-a expus planul său pentru București, în încercarea de a-i convinge pe locuitorii Capitalei să-l voteze.

ADVERTISEMENT

Cu o ascensiune rapidă, după ce coaliția PSD-PNL a decis să meargă cu candidați separați la Primăria Generală, Sebastian Budruja este însă în urma principalilor contracandidați.

Cel mai recend sondaj realizat de Avangarde, îl plasează în frunte pe Nicușor Dan (28,6%), urmat de Gabriela Firea (26,5%), Cristian Popescu Piedone (15,2%) și Sebastian Burduja (13,8%).

ADVERTISEMENT

Flacăra Violetă se întoarce

Numai că Sebastian Burduja a apelat și la o altă strategie. Potrivit Click, candidatul PNL s-ar fi întâlnit în secret cu nimeni altul decât parapsihologul Aliodor Manolea. De numele lui Aliodor Manolea se leagă celebra Flacără Violetă, și alte alegeri, cele prezidențiale din 2009, câstigate de Traian Băsescu în fața lui Mircea Geoană.

Presa vremii scria că Traian Băsescu l-a angajat pe parapsihologul Aliodor Manolea, care anterior lucrase pentru Geoană, pentru a beneficia de efectele meditației cu Flacăra Violetă. Aceasta reprezintă o tehnică de meditație interactivă provenită din yoga și arte mațiale.

ADVERTISEMENT

Cei care practică o astfel de meditație sunt eliberați de energiile negative, sunt echilibrați energetic și spiritual, în cadrul unei terapii holistice, în care se întrepătrund psihoterapia și medicina alternativă-complementară.

Câmpuri energetice protectoare

Faptul că Traian Băsescu a câștigat prezidențialele, avantajat, se zice, de câmpul energetic protector al Flăcării Violete, a adus această tehnică în mijlocul unei veritabile dezbateri, în contextul în care o serie de politicieni români au apelat la paranormal pentru a-și spori șansele de câștig la urne.

ADVERTISEMENT

De altfel, chiar Mihaela Geoană, soția lui Mircea Geoană, a declarat, după dezbaterea finală înainte de alegerile prezidențiale, că acesta a fost victima unor „atacuri energetice” în cadrul dezbaterii cu Traian Băsescu. „Cred că a fost atacat energetic foarte mult, erau chiar în sală oameni care lucrau la acest lucru”, declara atunci Mihaela Geoană pentru Mediafax.

Ea a precizat că soțul ei „nu a ripostat foarte natural” la întrebarea lui Băsescu despre vizita acestuia la Sorin Ovidiu Vântu, desi știa că acest subiect va fi discutat. Mihaela Geoană a mai spus că ea însăși s-a simțit „fără energie” și „nu se putea concentra”.

Astfel că, rămâne de văzut dacă și Sebastian Burduja va fi protejat energetic de Flacăra Violetă în fața contracandidaților săi și dacă întâlnirea cu Aliodor Manolea îl va ajuta să reducă decalajul în sondaje.

 

 

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”