Sport

Sebastian Burduja, război monstru cu Nicușor Dan pe tema blocării construcției noului stadion Dinamo: „Minte cu nerușinare!”

Sebastian Burduja a intrat într-un război monstru cu Nicușor Dan. Președintele PNL București a vorbit despre blocarea construcției noului stadion Dinamo.
30.05.2024 | 18:43
Sebastian Burduja razboi monstru cu Nicusor Dan pe tema blocarii constructiei noului stadion Dinamo Minte cu nerusinare
Sebastian Burduja, război monstru cu Nicușor Dan pe tema blocării construcției noului stadion Dinamo: „Minte cu nerușinare!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja se află în conflict cu Nicușor Dan după ce actualul edil a blocat PUZ-ul Sectorului 2. Candidatul PNL la Primăria Capitalei a explicat cum s-a blocat construcția stadionului Dinamo și ce trebuie să se întâmple ca lucrările arenei din Ștefan cel Mare să înceapă.

Sebastian Burduja, război monstru cu Nicușor Dan pe tema blocării construcției noului stadion Dinamo: „Minte cu nerușinare!”

Nicușor Dan a contestat PUZ-ul Sectorului 2 și astfel a atras imposibilitatea construirii noului stadion Dinamo. Sebastian Burduja a vorbit despre decizia actualului edil la Sport și Politică, emisiune live doar pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Sebastian Burduja spune că pentru construcția stadionului Dinamo este nevoie de PUZ. Președintele PNL București a explicat și cum ar putea să înceapă lucrările în Ștefan cel Mare.

„Îmi pare rău să o spun, dar Nicușor minte, minte de îngheață apele. Cum îngheață apele iarna în casele noastre, așa minte și Nicușor. Clar prin regulament este nevoie de PUZ la o arena sportivă. El a suspendat PUZ-ul de la Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Se judecă în instanță cu colegul lui de partid, Radu Mihaiu, are zeci de procese, vreo 26. L-a suspendat, ceea ce înseamnă că în momentul acesta nu poate fi construit stadionul, nu poți să emiți autorizația de contrucție.

Minciuna e la el, invită un urbanist, arhitect să îți spună exact. Oricine poate să se uite în regulamentul de construire aplicabil Bucureștiului și va vedea că pentru baze sportive, arene sportive îți trebuie PUZ”, a spus Burduja.

ADVERTISEMENT

Soluțiile lui Sebastian Burduja: „În situația actuală nu se poate ridica”

„Dacă a suspendat PUZ-ul în Sector 2 și nu se preocupă să îl deblocheze sau să facă un alt PUZ strict pentru stadion, stadionul nu se poate ridica. Asta trebuie să știe toată lumea, dincolo de orice minciună a lui.

În situația actuală nu se poate ridica stadionul. Legea 350/ 2001, articolul 47, alineat 3: «Elaborarea PUZ este obligatorie în cazul zonelor de agrement și turism, fiind lucrări noi terenul este de peste 3.000 de metri pătrați. Articolul 4 din Regulamentul Local de Urbanism aferent PUG-ului obligă la elaborarea și aprobarea unui PUZ ».

ADVERTISEMENT

Hoțul strigă hoții, îmi pare rău. Și stadionul Ghencea a avut nevoie de PUZ, sunt lucruri evidente. Pe mine asta mă deranjează, faci o dezbatere, dar minți. Când pui pe Facebook îi mai păcălești pe unul, pe doi.

A spus că a suspendat PUZ-ul pentru că este mafie imobiliară. Stadionul lui Dinamo nu este mafie imobiliară, stadionul Dinamo trebuie făcut și o spune un stelist. Trebuie făcut pentru dinamoviști, pentru tot orașul și țara asta.

Putea să suspende doar anumite părți din PUZ-ul pe care le considera ilegale, nu trebuia să îl suspende pe tot. Poți să atragi competiții sportive, poți să atragi turiști sau oameni care îți dau bani pentru economia locală”, a declarat candidatul PNL.

“MINTE!” ADEVARUL despre BLOCAREA STADIONULUI Dinamo! RAZBOI Sebastian Burduja - Nicusor Dan

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
Apare o autostradă vitală pentru România. Va face legătura între două mari orașe
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
E cutremur în toată România. Nimeni nu se aștepta la așa ceva. WOW!
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită