Life

Sebastian Chitoșcă a umilit-o pe Roxana Nemeș la Survivor România. I-a povestit și lui Jador ce i-a făcut

21.02.2021 | 22:02
Sebastian Chitosca a umilito pe Roxana Nemes la Survivor Romania Ia povestit si lui Jador ce ia facut
Roxana Nemeș, umilită de Sebastian Chitoșcă
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă este nou venit în echipa Faimoșilor la Survivor România, însă majoritatea concurenților în consideră un personaj fals, care vrea doar să agite apele.

Cum era de așteptat, fostul fotbalist de la FCSB a intrat în conflict cu mai multe personaje, printre care Roxana Nemeș, o altă nominalizată spre eliminare în consiliu.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Chitoșcă se consideră net superior Roxanei Nemeș și a avertizat-o să nu se pună cu el pentru că va pierde pe termen lung.

Roxana Nemeș, umilită de Sebastian Chitoșcă

Tu, tu chiar atât de proastă ești? Tu te pui cu mine la vot? Dacă voiai să mă nominalizezi când vreodată ies eu în fața ta aici? Gen să mă scoți tu din emisiunea asta? Poate am mai mari șanse.

ADVERTISEMENT

Bate-te cu o fată, tu te bați cu un băiat la nominalizare?”, a explicat Sebastian Chitoșcă la întoarcerea în camp, conform Wowbiz.

După ce Jador și Zanni i-au dat dreptate, Chitoșcă a complicat: „Când a văzut că nu am fost votat, îmi zice: „Lasă, că o să vedeți voi cine e cea mai mare perversă din campul ăsta.” Și zic eu: Elena? și zice: „Da!” Face toate îmbârligăturile între toți”.

ADVERTISEMENT

Simona Hapciuc și Roxana Nemeș au avut un dialog, într-o altă parte a campului și l-au desființat pe Chitoșcă.

  • Roxana: Îmi zice, tu nu-ți dai seama că dacă te pui cu mine, tu ești în joc să fii eliminată, tu vrei să joci cu mine la eliminări? Tu chiar vrei să pleci acasă? Atât de proastă ești? Și dacă plec acasă, plec cu fruntea sus și doi la mâna nu încerca să mă manipulezi, pentru că nu o să-ti meargă.
  • Simona: E incredibil de fals și manipulator, nimeni nu m-a crezut. Moro, Elena și Roxana acum îmi dau dreptate.
  • Roxana: Încearcă să manipuleze și eu am spus că o să votez așa cum simt. Omul ăsta a venit și tulbură apele în camp, nu că n-ar fi fost deja personaje care încercau să manipuleze ,dar a mai venit și băiețașul ăsta și încearcă pe fiecare să facă cu capul și ceilalți nu-și dau seama. Eu nu consider că are ce căuta aici.
ADVERTISEMENT