Life

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesaj pentru Gigi Becali. Ce i-a transmis fostul fotbalist patronului FCSB

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. Iată ce i-a transmis fostul fotbalist patronului FCSB.
31.07.2021 | 18:04
Sebastian Chitosca de la Survivor Romania mesaj pentru Gigi Becali Ce ia transmis fostul fotbalist patronului FCSB
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali. Fostul concurent a jucat în echipa patronului FCSB cu ani în urmă.

Faimosul s-a fotografiat alături de foi foști colegi din echipa de fotbal și i-a transmis lui Gigi Becali un mesaj public. Fostul jucător a ținut să sublinieze că cei doi fotbaliști au reprezentat „toată performanța Stelei din ultimii ani”. 

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, mesaj pentru Gigi Becali. Ce i-a transmis fostul fotbalist patronului FCSB

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România i-a transmis un mesaj public lui Gigi Becali. Tânărul a jucat, cu mulți ani în urmă, în echipa deținătorului FCSB.

Fostul Faimos de la Kanal D s-a fotografiat alături de doi foști colegi din echipa lui Gigi Becali. Este vorba despre Alex Bourceanu și Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

„Nea Gigi dacă mai vrei performanța ar trebui sa-ți cumperi iar un motor W12 . Pinti și Alex. ? Toată performanța Stelei din ultimii ani!”, a scris Sebi Chitoșcă pe Instagram.

Sebastian Chitoșcă, mesaj pentru Gigi Becali
Sebastian Chitoșcă, mesaj pentru Gigi Becali. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Internauții au lăsat multe mesaje de laudă la adresa sportivilor. Iată câteva dintre comentariile fanilor de pe pagina fostului concurent de la Survivor România:

ADVERTISEMENT

„Sebi te apreciez foarte mult pentru munca depusă”; „Weekend plăcut și multă sănătate îți doresc să ai Sebastian! Big respect pentru tine!”; „Big Respect băieți”; „Trei legende”; „Sunteți minunați”; „Legendele Stelei. Respect”. 

La ce echipe de fotbal a jucat Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă a jucat la echipe importante de fotbal din România, cum ar fi FCSB, FC Botoșani, FC Brașov, FC Voluntari sau Ceahlăul Piatra Neamț.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tânărul s-a retras din cauza unor accidentări, dar și a problemelor de sănătate de care suferă fratele său. În urma unei lovituri puternice, fratele fostului concurent Survivor România a rămas cu sechele.

Sebastian este stabilit în Germania, acolo unde locuiește cu soția lui, Alexandra Chitoșcă. Tânărul s-a luptat pentru ca fratele său să aibă, din nou, o viață normală.

Cel mai mare salariu pe care Sebi Chitoșcă l-a avut la FCSB este de 3.500 de euro lunar, care nu este un venit mare pentru un jucător din Liga 1.

„N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua (n.r. FCSB) și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună.

Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal… e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat”, povestea fostul fotbalist pentru Gazeta Sporturilor.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimoșilor la Survivor România, dar a fost eliminat chiar înainte să înceapă jocurile individuale.

ADVERTISEMENT