ADVERTISEMENT
Life

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a întors acasă. Cum a fost întâmpinat de cei dragi

Sebastian Chitoșcă s-a întors de la Survivor România și a fost întâmpinat de cei dragi la aeroport. Fostul faimos a aterizat în Germania, urmând să vină și în România în curând.
Autor: Andreea Stanaringa | 30.06.2021 | 23:33
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a întors acasă. Cum a fost întâmpinat de cei dragi
Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a întors acasă. Cum a fost întâmpinat de cei dragi. Sursa foto: captură Kanal D

Sebatian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România după aproape șase luni petrecute în echipa Faimoșilor. Fostul jucător de fotbal a aterizat pe aeroportul din Germania, acolo unde locuiește cu familia sa.

ADVERTISEMENT

Tânărul a fost întâmpinat de familia lui. Cei dragi au avut grijă să-i ofere o primire călduroasă fostului faimos, încântat că a revenit acasă, chiar dacă ar fi vrut să ajungă în finala emisiunii de la Kanal D.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România s-a întors acasă. Cum a fost întâmpinat de cei dragi

Sebastian Chitoșcă s-a întors în Germania, acolo unde locuiește cu familia lui de mai mulți ani. Fostul fotbalist a postat pe contul de Instagram prima imagine alături de membrii familiei.

ADVERTISEMENT

❤️❤️❤️❤️ Vă iubesc ❤️❤️❤️❤️ În sfârșit acasă, alături de familia mea”, a scris Sebastian pe contul de Instagram.

Sebastian Chitoșcă a ajuns acasă
Sebastian Chitoșcă a ajuns acasă. Sursa foto: Instagram

Fostul concurent al reality show-ului de la Kanal D a făcut și câteva delarații pe InstaStory. Sebastian le-a spus fanilor că are de gând să vină în România la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Recent, Sebastian Chitoșcă a postat o fotografie alături de Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, dar și de „Tata Teo”, medicul concurenților, aflat mereu pe trasee.

Tânărul și-a exprimat aprecierea pentru aceștia în dreptul fotografiei postate: „Ești extraordinar Dl Dan! Dr Teo! Big Respect! Îmi va fi dor…”, a scris sportivul.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a intrat în echipa Faimoșilor după aproximativ o lună de la debutul competiției și a petrecut aproape jumătate de an în Republica Dominicană.

Deși se aștepta să fie eliminat, din moment ce mai erau trei persoane în echipa roșie, Sebastian a fost foarte afectat. Fostul fotbalist și-ar fi dorit să ajungă în finală, însă a fost eliminat chiar înainte de începerea jocurilor individuale.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a apropiat foarte mult de Zannidache, pe care îl consideră un bun prieten și chiar fratele lui. Cei doi s-au înțeles bine încă de la început, iar artistului i-a fost foarte greu să-și ia rămas-bun de la coechipierul său.

Sebastian Chitoșcă a primit susținere din partea multor fani care l-ar fi vrut în competiție în locul Elenei Marin, considerând că este mult mai performant pe trasee.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!