Life

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România suferă după fosta soție, Alexandra. Ce a făcut sportivul

Sebastian Chitoșcă, fostul Faimos de la Survivor România, nu a trecut nici în clipa de față peste despărțirea de fosta sa soție, Alexandra. Cei doi au fost căsătoriți câțiva ani.
25.01.2022 | 09:08
Sebastian Chitosca de la Survivor Romania sufera dupa fosta sotie Alexandra Ce a facut sportivul
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal de la FCSB suferă după fosta parteneră de viață, care i-a fost alături o perioadă foarte lungă de timp. Au trecut prin multe împreună înainte de a ajunge la altar.

Sportivul și Alexandra au pus capăt poveștii lor de dragoste după încheierea filmărilor de la Survivor România, vedeta precizând că lucrurile nu mai merg între ei.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut câteva luni de la anunțul despărțirii Sebastian Chitoșcă nu a reușit să o uite pe frumoasa șatenă, dovadă că suspină când vorbește despre ea.

Sebastian Chitoșcă suferă după fosta soție, Alexandra. Sportivul nu a trecut peste despărțire

Fostul concurent de la Survivor România a lăsat de înțeles că încă are sentimente pentru Alexandra. Dezvăluirea a fost făcută după ce a fost o melodie care i se potrivește de minune.

ADVERTISEMENT

„Fără mine n-ai semnal” a lui Bogdan de la Ploiești și Costel Biju demonstrează că Sebastian Chitoșcă nu  a trecut peste depărțirea de fosta sa soție. În plus, a făcut un lucru neașteptat.

Sportivul a apreciat comentariul venit de la un internaut. Este vorba de mesajul „Ăsta încă mai plânge după aia”, lăsat pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, fostul Faimos de la Kanal D nu a ezitat și a lăsat un like postării ceea ce înseamnă că nu și-a dorit să pună capăt relației amoroase.

Sebastian Chitoșcă și Alexandra, poveste de dragoste cu peripeții

Sebastian Chitoșcă și Alexandra au dezvăluit că au ajuns să se căsătorească fără ca șatena să fie cerută în căsătorie. Cununia a fost organizată înainte a primi inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, povestea de dragoste dintre cei doi a fost marcată de pierderea unei sarcini, cât și de accidentul suferit de fratele fostului concurent de la Survivor România.

„Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas încărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu.

Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim. A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie”, a povestit Alexandra la un moment dat, conform viva.ro.

ADVERTISEMENT