Fotbal intern

Încă un fotbalist a fost chemat la reziliere de contract. Ce a decis!

Conducerea roş-albaştrilor doreşte să îi rezilieze contractul şi lui Sebastian Chitoscă după ce Valentin Cojocaru a acceptat marţi să părăsească definitiv Steaua....
05.07.2017 | 17:18
Inca un fotbalist a fost chemat la reziliere de contract Ce a decis

Conducerea roş-albaştrilor doreşte să îi rezilieze contractul şi lui Sebastian Chitoscă după ce Valentin Cojocaru a acceptat marţi să părăsească definitiv Steaua.

FANATIK.RO a aflat că Steaua încearcă în aceste zile să se mai despartă de încă un jucător, dar fostul fotbalist al Ceahlăului, Sebastian Chitoşcă nu a acceptat rezilierea contractului. Motivul? Mijlocaşul de 24 de ani a considerat că Valeriu Argăseală l-a  păcălit în urmă cu câteva zile atunci când i-a dat acordul să plece la ASA Tg. Mureş.

Chitoşcă s-a antrenat trei zile cu ASA!

FANATIK.RO a aflat că Sebastian Chitoşcă s-a aflat pentru trei zile la antrenamentele conduse de Laszlo Balint la ASA Tg. Mureş. Dar în momentul în care trebuia să semneze cu fosta vicecampioană a României, Valeriu Arggăseală i-a spus jucătorului său că dacă doreşte să facă acest lucru, atunci e bine să accepte rezilierea contractului cu Steaua. Fostul fotbalist al Ceahlăului mai are angajament cu gruparea lui Gigi Becali încă trei ani şi jumătate.

Chitoşcă a refuzat şi a fost chemat la Bucureşti!

Însă sesizând că nu este în avantajul său să semneze rezilierea contractului cu Steaua, Chiţoscă l-a anunţat pe Valeriu Argăseală că nu doreşte să facă acest lucru şi s-a întors de urgenţă la Bucureşti. Dar este conştient că dacă în următoarea perioadă nu îşi va găsi o echipă unde să joace, atunci mai mult cas sigur şi pe el o să îl aştepte o lungă perioadă de antrenamente în curtea liceului “Mircea Eliade” acolo unde se pregătesc jucătorii care sunt în conflict cu conducerea.