Life

Sebastian Chitoșcă, despre împăcarea cu fosta soție. Ce i-a transmis Alexandrei de ziua ei: “Să se simtă și ea bine”

Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a vorbit despre împăcarea cu fosta soție. Fostul jucător de fotbal i-a transmis un mesaj Alexandrei de ziua ei.
03.02.2022 | 18:11
Sebastian Chitosca despre impacarea cu fosta sotie Ce ia transmis Alexandrei de ziua ei Sa se simta si ea bine
Sebastian Chitoșcă, despre împăcarea cu fosta soție. Mesaj pentru Alexandra, de ziua ei. Sursa foto: Instagram. Colaj; Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a vorbit despre împăcarea cu Alexandra, fosta lui soție, după despărțirea de anul trecut.

Relația dintre cei doi pare să fie mai bună, din moment ce fostul concurent de la Survivor România 2021 i-a urat public “la mulți ani” fostei partenere de viață.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, fostul Faimos a dat de înțeles că nu s-a împăcat cu Alexandra, cel puțin nu pentru moment.

Sebastian Chitoșcă, despre împăcarea cu Alexandra, fosta lui soție

Alexandra a împlinit vârsta de 27 de ani, iar Sebastian Chitoșcă i-a transmis un mesaj public în mediul online. Fostul jucător de fotbal a postat și o fotografie cu ea, de când erau împreună.

ADVERTISEMENT

“Și-a mai trecut un an… Băi Alexandra, vreau să-ți urez un călduros la mulți ani, să fii iubită și să fii sănătoasă.”, a spus Sebastian Chitoșcă pe Instastory. Fostul fotbalist a etichetat-o și pe Alexandra.

Într-un live, Sebastian Chitoșcă i-a îndemnat pe urmăritorii lui să-i scrie cât mai multe mesaje Alexandrei de ziua ei.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România 2021 a spus că cei doi nu formează un cuplu în acest moment, așa că nu se știe dacă se vor împăca în viitor.

“Nu sufăr, nu sufăr. Toți apropiații mei, să mergeți la Alexandra pe profil să o bombardați cu mesaje de la mulți ani, să se simtă și ea bine.

ADVERTISEMENT

Să fiți alături și de ea, să nu o părăsiți, că nu e frumos să fii părăsit, vă zic eu.

Nu o lăsați dacă nu mai sunt eu cu ea. Duceți-vă acolo, bombardați-o cu mesaje de susținere, e ziua ei. Toate mesajele să fie frumoase. Face 27 de anișori.”, a mai spus Sebastian Chitoșcă pe Instagram.

Sebastian Chitoșcă
Sebatian Chitoșcă, mesaj pentru Alexandra, de ziua ei. Sursa foto: Instagram

Alexandra este pregătită să-și refacă viața

Fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă este pregătită să-și refacă viața, la mai bine de jumătate de an de când ea și fostul fotbalist s-au despărțit.

Alexandra a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, iar urmăritorii au fost curioși și au întrebat-o cum trebuie să fie bărbatul ideal, în concepția ei.

Tânăra de 27 de ani a precizat ce calități trebuie să aibă un bărbat ca să o cucerească. Alexandra își dorește un bărbat sincer și care să aibă simțul umorului.

“Apreciez cel mai mult sinceritatea… și îmi place simțul umorului la un bărbat.”, a fost răspunsul Alexandrei.

Deși păreau fericiți după ce sportivul s-a întors de la Survivor România 2021, cei doi au anunțat despărțirea, după câteva săptămâni. Mai mult, Alexandra a cerut un ordin de protecție împotriva fostului partener.

ADVERTISEMENT