Life

Sebastian Chitoșcă s-a despărțit de soția lui? Ce a dezvăluit concurentul de la Survivor România despre Alexandra

Sebastian Chitoșcă trece prin momente dureroase, dovadă fiind chiar mesajul pe care l-a lăsat pe rețelele de socializare.
24.09.2021 | 09:20
Sebastian Chitosca sa despartit de sotia lui Ce a dezvaluit concurentul de la Survivor Romania despre Alexandra
ADVERTISEMENT
24-09-2021
08:47

Sebastian Chitoșcă nu mai este cu soția sa, Alexandra?

Sebastian Chitoșcă a încercat să lămurească întreaga situație prin care trece în momentul de față. Fostul Faimos de la Survivor România a dat de înțeles că nu are „gagică”, lucru care i-a făcut pe oameni să se întrebe dacă nu cumva s-a despărțit de Alexandra. 

Un alt detaliu care duce spre o separare este și faptul că sportivul este în România, în timp ce soția sa se află în Germania. În plus, fostul jucător de fotbal se gândește să rămână definitiv în țara natală. 

„E foarte grav, preferam să pățesc eu ceva. E clar că e ceva legat de familia mea, dar nu pot să vorbesc acum. Când o să fiu pregătit o să vorbesc despre asta, nu sunt pregătit. Nu sunt burlac. Alexandra era în Germania.

Nu știu ce face momentan. Eu am intrat pe live să vă salut, să spun că mi-a fost dor de voi și poate să-mi redați puțin zâmbetul. Eu sunt în România, sunt în București și cred că o să rămân aici definitiv. 

Eu nu am gagică, în primul rând. O să lămuresc, mai întâi să ajung în Germania să vorbesc cu Alexandra”, a dezvăluit Sebstian Chitoșcă într-un live de pe Instagram. 

Fostul concurent de la Survivor România nu a spus despre ce este vorba, anunțându-și fanii că în perioada următoare nu le va putea răspunde.

Soția sportivului, Alexandra, a luat decizia de a-și închide contul de pe Instagram, lucru pe care vedeta l-a amânat cu gândul la cei care-l urmăresc în mediul virtual.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă nu traversează deloc o perioadă bună, dovadă că este trist și abătut. În plus, fostul Faimos din Republica Dominicană spune că are probleme serioase.

Sebi de la Survivor România, momente dureroase. Prin ce trece fostul concurent

„În următoarea perioadă, din păcate, nu vă mai pot răspunde la mesaje și nici nu o să mai fiu activ pe nicio rețea de socializare. Am probleme serioase.

ADVERTISEMENT

Inițial, ar fi trebuit să-mi închid contul, dar nu o fac pentru voi. Gânduri bune! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți!

Urmați calea lui Dumnezeu, doar așa putem învinge răul”, a anunțat Sebastian Chitoșcă pe Instagram, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător de fotbal nu a vorbit despre momentele dureroase prin care trece, ultima apariție din mediul online îngrijorându-i pe fani. Sportivul a apărut cu ochii în lacrimi.

Se vede foarte clar că Sebastian Chitoșcă suferă, precizând că nu-i vine să creadă ce i se întâmplă. Mesajul este unul care lasă foarte multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam la orice în viața asta, mă așteptam să-l văd pe Dumnezeu înainte să văd chestia asta, nu-mi vine să cred. E dureros, dar trece”, a completat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă, probleme în familie. Ce a pățit fratele său

Fostul concurent de la Survivor România nu se confruntă pentru prima oară cu probleme grave. În trecut sportivul a fost nevoit să lupte din greu pentru fratele său, care a suferit un accident major.

Suferința rudei sale l-a făcut pe fotbalist să se mute în Germania, acolo unde se află și părinții săi. Sebastian Chitoșcă a renunțat la tot pentru a fi aproape de fratele său care a rămas paralizat.

Fostul fotbalist de la FCSB a povestit că fratele său a intrat în coma de gradul 4, având șanse foarte mici să trăiască. Totul s-a întâmplat în urmă cu peste 2 ani.

ADVERTISEMENT