Life

Sebastian Chitoșcă, mărturisiri neașteptate la Survivor România. Vrea Faimosul să plece acasă?

12.03.2021 | 23:22
Sebastian Chitosca marturisiri neasteptate la Survivor Romania Vrea Faimosul sa plece acasa
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă de la „Survivor România” a mărturisit că nu poate dormi de câteva zile din cauza gândurilor negative pe care le are de fiecare dată când vrea să se odihnească. Fostul jucător de fotbal este măcinat de dorul de casă și chiar a luat în calcul plecarea din competiția sportivă.

Faimosul a făcut aceste confesiuni înainte să înceapă jocul pentru imunitate. Proba a fost câștigată de echipa roșie și a fost una destul de strânsă, mai ales că Războinicii au condus la primele dueluri și nu se așteptau să piardă.

ADVERTISEMENT

Tânărul sportiv este unul dintre cei mai controversați concurenți ai show-ului și a avut numeroase conflicte cu colegii de echipă de când a venit în jungla Dominicană.

Sebastian Chitoșcă, mărturisiri neașteptate la Survivor România. Vrea Faimosul să plece acasă?

Sebastian a recunoscut că îi lipsesc persoanele dragi din România și că nu poate dormi din această cauză, dar încearcă să facă totul pentru a câștiga probele și pentru a aduce puncte echipei.

ADVERTISEMENT

„Suntem înainte de joc și nu aș vrea să intru foarte mult în detalii pentru că s-ar putea să stric vibe-ul echipei, îmi doresc să intru pe traseu și să dau totul pentru mine și pentru echipă. Dar mulți dintre ei, mai ales cei care sunt apropiați de mine, știu că de câteva zile nu dorm foarte bine noaptea și mă gândesc din ce în ce mai mult la oamenii de acasă.

Sunt mulți factori care mă fac să nu mai stau aici dar, din punctul meu de vedere, pentru mine foamea sau dormitul pe scândură nu mă trag acasă, traseele… Pur și simplu, asta simt de trei zile, mă rog să trec peste asta, arăt că trec o oră, două. După, mă pun în pat, analizez ce se întâmplă în jurul meu și am aceleași gânduri.

ADVERTISEMENT

Nu pot să trec peste ele de câteva zile. Cam asta pot să zic acum, nu vreau să vorbesc mai mult, poate după joc o să vorbesc mai multe. Nu vreau să induc o stare negativă echipei mele”, a transmis Sebastian înainte de jocul pentru imunitate la „Survivor România”.

Sebastian, probleme cu colegii de echipă

Sebastian Chitoșcă a avut numeroase conflicte cu unii dintre Faimoși încă de când a sosit în Republica Dominicană. Simona Hapciuc, care a fost eliminată recent, a spus despre fostul fotbalist că este manipulator și că nu are cele mai bune intenții.

ADVERTISEMENT

„Eu am spus din prima zi că Sebi este incredibil de fals și incredibil de manipulator”, spunea antrenoarea de fitness.

De asemenea, Kamara a declarat că Sebastian și Zanni sunt „capul răutăților” la „Survivor România”, după ce fratele său, Musty, a fost eliminat din competiție. „Aș zice că Sebastian și Zanni au comportament de hiene, așa cum le și imită în dansul acela al lor”, a declarat artistul, la scurt timp după ce fratele său a părăsit concursul.

ADVERTISEMENT