Life

Sebastian Chitoșcă, noi imagini dureroase. Cum s-a filmat fostul concurent de la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a postat noi imagini dureroase pe rețelele sociale. Iată cum s-a filmat fostul concurent de la Survivor România.
24.09.2021 | 22:24
Sebastian Chitoșcă, noi imagini dureroase. Cum s-a filmat fostul concurent de la Survivor România
Sebastian Chitoșcă, noi imagini dureroase. Cum s-a filmat fostul concurent de la Survivor România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a postat noi imagini dureroase pe rețelele sociale. Fostul concurent de la Survivor România s-a filmat în timp ce era la volan, ascultând o melodie de dragoste, însă starea lui de spirit nu pare a fi tocmai bună.

Fostul jucător de fotbal a recunoscut că are niște probleme în viața personală. În urmă cu câteva zile, acesta i-a anunțat pe internauți că va lipsi o perioadă din mediul online.

Tânărul nu a specificat despre ce problemă este vorba. Acesta a mai spus, recent, că este ceva legat de familie, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva el și soția lui s-au despărțit.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă s-a filmat în timp ce conducea și asculta o melodie de dragoste, având o privire abătută. Fostul concurent de la Survivor România a recunoscut că are probleme, dar nu a spus exact despre ce este vorba.

Cu puțin timp în urmă, fostul Faimos a postat videoclipul respectiv de la volan pe InstaStory, unde nu pare să aibă o stare tocmai bună, ba chiar este pe punctul să izbucnească în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Melodia pe care o asculta în acest timp este „Jumătatea mea mai bună”, interpretată de Andra și 3 Sud Est. Acest lucru le dă fanilor de înțeles că Sebastian ar putea avea probleme în căsnicie.

Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă, trist și abătut pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Sebastian Chitoșcă despre perioada pe care o traversează

În cadrul unui live pe Instagram, Sebastian Chitoșcă a recunoscut că nu trece deloc printr-o perioadă bună. Sportivul a acceptat să le răspundă fanilor la întrebări, după ce, acum câteva zile, le-a spus că va lua o pauză de la rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Alexandra, soția lui, și-a șters contul de Instagram. Faptul că tânăra se află în Germania și Sebastian în România i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că cei doi ar fi pus punct relației.

Mai mult, Sebastian Chitoșcă se gândește să rămână definitiv în România, țară din care a plecat acum câțiva ani.

ADVERTISEMENT

„E foarte grav, preferam să pățesc eu ceva. E clar că e ceva legat de familia mea, dar nu pot să vorbesc acum. Când o să fiu pregătit o să vorbesc despre asta, nu sunt pregătit. Nu sunt burlac. Alexandra era în Germania.

Nu știu ce face momentan. Eu am intrat pe live să vă salut, să spun că mi-a fost dor de voi și poate să-mi redați puțin zâmbetul. Eu sunt în România, sunt în București și cred că o să rămân aici definitiv. 

ADVERTISEMENT

Eu nu am gagică, în primul rând. O să lămuresc, mai întâi să ajung în Germania să vorbesc cu Alexandra”, a declarat Sebastian Chitoșcă în cadrul live-ului respectiv.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri