Life

Sebastian Chitoșcă, noi imagini dureroase. Cum s-a filmat fostul concurent de la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a postat noi imagini dureroase pe rețelele sociale. Iată cum s-a filmat fostul concurent de la Survivor România.
24.09.2021 | 22:24
Sebastian Chitosca noi imagini dureroase Cum sa filmat fostul concurent de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a postat noi imagini dureroase pe rețelele sociale. Fostul concurent de la Survivor România s-a filmat în timp ce era la volan, ascultând o melodie de dragoste, însă starea lui de spirit nu pare a fi tocmai bună.

Fostul jucător de fotbal a recunoscut că are niște probleme în viața personală. În urmă cu câteva zile, acesta i-a anunțat pe internauți că va lipsi o perioadă din mediul online.

ADVERTISEMENT

Tânărul nu a specificat despre ce problemă este vorba. Acesta a mai spus, recent, că este ceva legat de familie, iar fanii s-au întrebat dacă nu cumva el și soția lui s-au despărțit.

Sebastian Chitoșcă

Sebastian Chitoșcă s-a filmat în timp ce conducea și asculta o melodie de dragoste, având o privire abătută. Fostul concurent de la Survivor România a recunoscut că are probleme, dar nu a spus exact despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp în urmă, fostul Faimos a postat videoclipul respectiv de la volan pe InstaStory, unde nu pare să aibă o stare tocmai bună, ba chiar este pe punctul să izbucnească în lacrimi.

Melodia pe care o asculta în acest timp este „Jumătatea mea mai bună”, interpretată de Andra și 3 Sud Est. Acest lucru le dă fanilor de înțeles că Sebastian ar putea avea probleme în căsnicie.

ADVERTISEMENT
Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă, trist și abătut pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Sebastian Chitoșcă despre perioada pe care o traversează

În cadrul unui live pe Instagram, Sebastian Chitoșcă a recunoscut că nu trece deloc printr-o perioadă bună. Sportivul a acceptat să le răspundă fanilor la întrebări, după ce, acum câteva zile, le-a spus că va lua o pauză de la rețelele sociale.

Alexandra, soția lui, și-a șters contul de Instagram. Faptul că tânăra se află în Germania și Sebastian în România i-a făcut pe fani să se gândească la faptul că cei doi ar fi pus punct relației.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Sebastian Chitoșcă se gândește să rămână definitiv în România, țară din care a plecat acum câțiva ani.

„E foarte grav, preferam să pățesc eu ceva. E clar că e ceva legat de familia mea, dar nu pot să vorbesc acum. Când o să fiu pregătit o să vorbesc despre asta, nu sunt pregătit. Nu sunt burlac. Alexandra era în Germania.

Nu știu ce face momentan. Eu am intrat pe live să vă salut, să spun că mi-a fost dor de voi și poate să-mi redați puțin zâmbetul. Eu sunt în România, sunt în București și cred că o să rămân aici definitiv. 

Eu nu am gagică, în primul rând. O să lămuresc, mai întâi să ajung în Germania să vorbesc cu Alexandra”, a declarat Sebastian Chitoșcă în cadrul live-ului respectiv.

ADVERTISEMENT