Life

Sebastian Chitoșcă, probleme cu soția? Ce a observat un fan pe contul fostului concurent de la Survivor România

Sebastian Chitoșcă a avut probleme în relația cu soția lui? Iată ce a observat un fan pe contul fostului concurent Survivor România.
24.08.2021 | 08:35
Sebastian Chitosca probleme cu sotia Ce a observat un fan pe contul fostului concurent de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a avut probleme în relația cu Alexandra, soția lui? Un fan a observat un detaliu pe contul de Instagram al fostului concurent de la Survivor România 2021.

Fostul jucător de fotbal și partenera lui de viață au apărut împreună în cadrul unei emisiuni. La acel moment, lucrurile păreau să meargă cât se poate de bine între cei doi soți.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă, probleme cu soția? Ce a observat un fan pe contul fostului concurent de la Survivor România

Are Sebastian Chitoșcă probleme cu soția lui? Detaliul observat de un fan de pagina de Instagram a fostului Faimos de la Survivor România i-a făcut pe internauți să-și pună întrebări.

Fanul respectiv i-a lăsat un comentariu lui Sebastian la o fotografie postată de acesta, unde era alături de Alexandra, soția lui. Comentariul respectiv a dat de înțeles că cei doi ar fi fost despărțiți. Cel care a scris este mirat de faptul că Sebi și soția lui mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

„Parcă erați despărțiti?”, a comentat persoana respectivă la imaginea postată de sportiv. Sebastian i-a oferit imediat un răspuns, lămurind întreaga situație.

Fostul concurent de la Kanal D a ținut să precizeze că el și Alexandra nu au fost niciodată despărțiți. „Niciodată n-am fost”, a fost răspunsul tânărului.

ADVERTISEMENT
Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă lămurește situația cu soția lui. Sursa foto: Instagram

Alexandra Chitoșcă, dezvăluiri despre relația cu Sebastian

Sebastian și Alexandra Chitoșcă au fost prezenți în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă”, unde au vorbit despre relația lor. Cei doi au avut probleme în trecut, după ce tânăra a pierdut o sarcină.

Sebastian își iubește soția și a cerut-o în căsătorie după ce s-au cununat civil. La câteva zile după cununie, a avut loc incidentul cu fratele lui Sebastian, rămas cu un traumatism în urma unei altercații.

ADVERTISEMENT

„Inițial mi-a zis că vrea să ne căsătorim cu acte, eu am rămas însărcinată, ulterior am pierdut sarcina, iar el m-a văzut foarte supărată și a vrut să mă vadă zâmbind pur și simplu.

Ne-am trezit într-o dimineață și am zis că ne căsătorim. A comandat inel, dar inelul a venit după cununie. La câteva zile de la cununie, s-a întâmplat incidentul cu fratele lui. M-a cerut după cununie”, a declarat Alexandra Chitpșcă, potrivit WOWbiz.ro.

Sebastian și soția lui sunt foarte apropiați, iar fostul Faimos chiar a ajuns să încalce regulamentul de la Survivor România pentru ea. Acesta a recunoscut că a încercat să o contacteze pe Alexandra în timp ce era în Dominicană, deși nu îi era permis.

ADVERTISEMENT