Life
notix pixel id

Sebastian Chitoșcă, pus la zid după Survivor România! „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică…”

Sebastian Chitoșcă a fost pus la zid după Survivor România. Internauții l-au criticat pentru că își petrece timpul acasă și nu lucrează, așa cum face soția lui.
11.08.2021 | 19:51
Sebastian Chitoșcă, pus la zid după Survivor România! „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică...”
Sebastian Chitoșcă, pus la zid după Survivor România! „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică...” Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a fost pus la zid după Survivor România. Fostul Faimos a fost criticat de internauți pentru faptul că stă acasă în timp ce soția lui lucrează din greu.

Fostul jucător de fotbal a fost îndemnat să înceapă o activitate în domeniul în care a activat și nu să facă vloguri de acasă. Sebastian are un număr mare de susținători după ce a participat la show-ul de la Kanal D, însă nu este scutit de comentariile negative.

Sebastian Chitoșcă, pus la zid după Survivor România! „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică…”

Sebastian Chitoșcă a fost pus la zid după participarea la Survivor România. Fostul fotbalist a fost acuzat că își pierde timpul acasă în timp ce soția lui muncește la fabrică.

ADVERTISEMENT

Tânărul a postat un videoclip în care îi pregătește masa soției lui, Alexandra, pentru ca aceasta să găsească mâncarea gata când vine de la serviciu.

Fostul Faimos a fost sfătuit să se facă antrenor de fotbal, din moment ce a făcut parte din echipe importante ale României.

ADVERTISEMENT

„Chitoșcă, te știu de când erai la Steaua și mi-a plăcut de tine și la Survivor, dar sa îti trăiască familia, tu stai toată ziua acasă pe live-urile astea sau pe calculator și nevastă-ta baga munca la fabrica..

Pune mâna și fă-te antrenor personal, ceva legat de sport, de ce te pricepi tu mai bine și lasă prostiile astea…”, a fost unul dintre comentariile primite de Sebastian.

ADVERTISEMENT

Un alt fan i-a spus că ar trebui să se apuce de un proiect în media, acum că a devenit cunoscut mai bine în țară. Acesta i-a mai spus că banii de la Survivor România se epuizează rapid și are nevoie de un plan care să-i asigure un trai fără griji.

„Termină cu prostiile bro și găsește-ți ceva de muncă, sau fă ceva în zona media dacă tot ești cunoscut acum. Banii de la Survivor se duc la un moment dat. Fii bărbat si vezi încotro o iei. Respect”, este un alt comentariu.

ADVERTISEMENT

Unii dintre internauți l-au felicitat că este atât de grijuliu cu soția lui și îi pregătește mâncarea.

Cu ce se ocupă acum Sebi Chitoșcă

Sebastian a fost eliminat de la Survivor România chiar înainte de jocurile individuale, spre dezamăgirea fanilor. Tânărul are un număr mare de fani, iar acum a început un proiect în mediul online.

ADVERTISEMENT

Astfel, fostul concurent este foarte prezent pe YouTube, unde ține legătura cu urmăritorii lui. Sebastian Chitoșcă postează regulat vloguri și live-uri de gaming.

De asemenea, acesta a anunțat că are de gând să le împărtășească fanilor povești ale românilor plecați în străinătate. Sebi Chitoșcă este el însuși stabilit în Germania de câțiva ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri