Life

Sebastian Chitoșcă, pus la zid după Survivor România! „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică…”

Sebastian Chitoșcă a fost pus la zid după Survivor România. Internauții l-au criticat pentru că își petrece timpul acasă și nu lucrează, așa cum face soția lui.
11.08.2021 | 19:51
Sebastian Chitosca pus la zid dupa Survivor Romania Tu stai acasa si nevastata baga munca la fabrica
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă a fost pus la zid după Survivor România. Fostul Faimos a fost criticat de internauți pentru faptul că stă acasă în timp ce soția lui lucrează din greu.

Fostul jucător de fotbal a fost îndemnat să înceapă o activitate în domeniul în care a activat și nu să facă vloguri de acasă. Sebastian are un număr mare de susținători după ce a participat la show-ul de la Kanal D, însă nu este scutit de comentariile negative.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă, pus la zid după Survivor România! „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică…”

Sebastian Chitoșcă a fost pus la zid după participarea la Survivor România. Fostul fotbalist a fost acuzat că își pierde timpul acasă în timp ce soția lui muncește la fabrică.

Tânărul a postat un videoclip în care îi pregătește masa soției lui, Alexandra, pentru ca aceasta să găsească mâncarea gata când vine de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos a fost sfătuit să se facă antrenor de fotbal, din moment ce a făcut parte din echipe importante ale României.

„Chitoșcă, te știu de când erai la Steaua și mi-a plăcut de tine și la Survivor, dar sa îti trăiască familia, tu stai toată ziua acasă pe live-urile astea sau pe calculator și nevastă-ta baga munca la fabrica..

ADVERTISEMENT

Pune mâna și fă-te antrenor personal, ceva legat de sport, de ce te pricepi tu mai bine și lasă prostiile astea…”, a fost unul dintre comentariile primite de Sebastian.

Un alt fan i-a spus că ar trebui să se apuce de un proiect în media, acum că a devenit cunoscut mai bine în țară. Acesta i-a mai spus că banii de la Survivor România se epuizează rapid și are nevoie de un plan care să-i asigure un trai fără griji.

ADVERTISEMENT

„Termină cu prostiile bro și găsește-ți ceva de muncă, sau fă ceva în zona media dacă tot ești cunoscut acum. Banii de la Survivor se duc la un moment dat. Fii bărbat si vezi încotro o iei. Respect”, este un alt comentariu.

Unii dintre internauți l-au felicitat că este atât de grijuliu cu soția lui și îi pregătește mâncarea.

Cu ce se ocupă acum Sebi Chitoșcă

Sebastian a fost eliminat de la Survivor România chiar înainte de jocurile individuale, spre dezamăgirea fanilor. Tânărul are un număr mare de fani, iar acum a început un proiect în mediul online.

Astfel, fostul concurent este foarte prezent pe YouTube, unde ține legătura cu urmăritorii lui. Sebastian Chitoșcă postează regulat vloguri și live-uri de gaming.

De asemenea, acesta a anunțat că are de gând să le împărtășească fanilor povești ale românilor plecați în străinătate. Sebi Chitoșcă este el însuși stabilit în Germania de câțiva ani.

ADVERTISEMENT