Life

Sebastian Chitoșcă, prima reacție după ce Alexandra a postat un mesaj subtil la adresa lui: „Am crezut în tine”

Sebastian Chitoșcă a avut prima reacție după ce Alexandra a postat un mesaj subtil la adresa lui. Iată ce i-a transmis sportivul fostei sale partenere de viață.
18.11.2021 | 15:14
Sebastian Chitosca prima reactie dupa ce Alexandra a postat un mesaj subtil la adresa lui Am crezut in tine
Sebastian Chitoșcă, prima reacție după ce Alexandra a postat un mesaj subtil la adresa lui. Ce a transmis fostul concurent Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă și Alexandra, soția sa, sunt separați de câteva luni, iar fostul fotbalist a avut o reacție după ce tânăra i-a dat de înțeles că mai are sentimente pentru el.

Cei doi s-au despărțit după mai bine de șapte ani de relație. După ce fostul Faimos de la Survivor România 2021 s-a întors din Republica Dominicană, între ei au apărut diverse probleme.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Alexandra a obținut chiar și un ordin de restricție împotriva fostului partener. Sebi Chitoșcă riscă închisoarea sau o amendă de sute de mii de euro dacă se apropie de ea.

Sebastian Chitoșcă, prima reacție după mesajul postat de Alexandra, fosta lui soție

Sebastian Chitoșcă și Alexandra locuiau împreună în Germania, însă tânărul a revenit în România după despărțire.

ADVERTISEMENT

Recent, Alexandra a postat, pe rețelele sociale, un mesaj legat de sentimentele sale pentru fostul partener de viață. Aceasta a dat de înțeles că încă îl iubește pe Sebastian.

„Este ok dacă inima ta are nevoie de mai mult timp ca să accepte ceea ce mintea ta știe deja. Doar să nu fie pentru totdeauna”, a postat tânăra pe pagina de Instagram.

ADVERTISEMENT
Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă
Alexandra, fosta soție a lui Sebastian Chitoșcă, mesaj după despărțire. Sursa foto: Instagram

După acest mesaj, reacția lui Sebastian Chitoșcă nu a întârziat să apară. Fostul jucător de fotbal a postat un videoclip în care se aude melodia „Fraiere”, interpretat de Jador, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești.

„Fraiero, fraiero, fraiero/ Acum bei să uiți de mine/ Fraiero, fraiero, fraiero/ Am crezut în tine, dar în fine”, sunt versurile postate de Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT
Sebastian Chitoșcă
Sebastian Chitoșcă, mesaj cu subînțeles pentru fosta soție? Sursa foto: Instagram

Sebastian Chitoșcă, despre despărțirea de soție

Despărțirea celor doi i-a luat prin surprindere pe internauți. După întoarcerea din Republica Dominicană, Sebastian și Alexandra au venit la Teo Show, unde au declarat că și-ar dori să devină părinți.

Câteva săptămâni mai târziu, Alexandra a obținut un ordin de restricție împotriva soțului ei, căruia nu îi este permis să o vadă.

„Ea a continuat demersurile pentru a se asigura că nu o să mai dea ochii cu mine niciodată. Îi este și rușine să mai vorbească cu mine. Nu a fost doar din cauza ei, au fost influențe”, spunea Sebastian Chitoșcă despre despărțirea de Alexandra, la Kanal D.

Alexandra nu a făcut comentarii legate de acest subiect. Tânăra le-a transmis internauților că este bine și că nu va aborda public acest subiect din respect pentru căsnicia pe care a avut-o alături se Sebi Chitoșcă.

„Acum sunt mai bine. Sunt o persoană pozitivă, încerc să găsesc ceva bun în fiecare întâmplare grea din viața mea!

Majoritatea întrebărilor sunt despre acest subiect. Din respect pentru cei 7 ani împreună, eu nu voi vorbi nimic în mediul online!”, scria Alexandra pe Instagram.

ADVERTISEMENT