Life

Sebastian Chitoșcă, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru, nostalgici după eliminarea de la Survivor România. Ce au pus la cale

Sebastian Chitoșcă, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru sunt nostalgici după eliminarea de la Survivor România. Foștii faimoși s-au întâlnit ieri în fața studiourilor Kanal D.
06.07.2021 | 17:29
Sebastian Chitosca Roxana Nemes si Raluca Dumitru nostalgici dupa eliminarea de la Survivor Romania Ce au pus la cale
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru s-au întâlnit ieri în fața studiourilor Kanal D, depănând amintiri de la Survivor România.

Cei trei foști concurenți au făcut glume pe seama competiției, stârnind amuzamentul fanilor. Toți au râs și s-au simțit bine, iar Raluca Dumitru s-a pregătit de un „traseu” cu Roxana Nemeș.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă, Roxana Nemeș și Raluca Dumitru, nostalgici după eliminarea de la Survivor România

Raluca Dumitru i-a propus Roxanei Nemeș să se întreacă pe un traseu, pentru că blondina a ieșit în martie din competiție din cauza nunor probleme medicale și nu a prins-o și pe Raluca.

Sebastian Chitoșcă a luat rolul prezentatorului, glumind pe seama performanțelor sportive ale Roxanei Nemeș.

ADVERTISEMENT

Blondina nu s-a mai putut abține și l-a amenințat cu bătaia pe fostul ei coleg, tot în glumă.

„Roxana: De cine am dat noi aici?!/ Raluca: Eu nu te-am prins pe tine în competiție./ Roxana: Nici eu pe tine, dar ne știm dinainte./ Sebastian: Nici eu nu te-am prins! (n.r. către Roxana Nemeș). 

Roxana: Poate eu nu te-am prins pe tine în prima lună, el era bine-mersi, cu mâncare…Ar fi vrut el să nu mă prindă

ADVERTISEMENT

Raluca: Lasă că facem acum…Eu zic să pregătim traseul, Roxana, iar Sebi e domnul Dan”, a început dialogul dintre foștii concurenți din echipa roșie.

Sebastian Chitoșcă a preluat imediat rolul comentatorului și s-a amuzat pe seama Roxanei Nemeș și parcursul ei în competiție.

ADVERTISEMENT

„Sebastian: Bună ziua, bine ați venit la o nouă zi de Survivor. Aici pe traseu este Raluca Dumitru cu Roxana Nemeș. Nemeș a căștigat 3 puncte în ianuarie…/ Roxana Nemeș: Vezi că îți iei bătaie după…”, au fost replicile celor doi.

Roxana Nemeș, Sebastian Chitoșcă, Raluca Dumitru
Roxana Nemeș, Sebastian Chitoșcă, Raluca Dumitru, întâlnire după Survivor România. Sursa foto: Instagram

Sebastian Chitoșcă a părăsit competiția chiar înainte de începutul jocurilor individuale. Fostul faimos a nu a primit suficiente voturi din partea publicului, iar Elena Marin a fost cea care a rămas în competiție.

Raluca Dumitru a fost eliminată cu trei săptămâni în urmă, iar Roxana Nemeș a plecat în martie din cauza unor probleme cu bila.

Blondina a avut mai multe probleme în timpul competiției și a stat mult timp sub supravegherea medicului din Republica Dominicană. Recent, artista chiar a suferit o operație de endometrioză, o problemă cu care se confrunta de ceva timp.

ADVERTISEMENT