Life

Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor România au sărit la bătaie! De ce s-au încăierat

06.05.2021 | 22:33
Sebastian Chitosca si Albert Oprea de la Survivor Romania au sarit la bataie De ce sau incaierat
ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor România au sărit la bătaie în ultimul episod al competiției sportive. Cei doi concurenți de la Kanal D s-au încăierat în timpul jocului de recompensă, chiar sub privirile celorlalți colegi. 

Conflictul dintre participanți i-a luat prin surprindere pe toți, Faimosul fiind extrem de deranjat că a pierdut un punct în favoarea rivalului său. Acesta nu este singurul motiv pentru care fostul fotbalist a luat foc și nu s-a mai putut abține sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Sportivul și Războinicul sunt în război, în trecut Sebastian Chitoșcă luându-i apărarea lui Albert, însă de data aceasta a răbufnit după ce a fost înjurat și împins în timpul meciului disputat în seara de joi, 6 mai, la Survivor România, pe un traseu numai cu apă.

Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea, scandal uriaș la Survivor România. Au sărit la bătaie

Războiul dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea a început imediat ce Faimosul a pierdut un punct important pentru echipa sa. Sportivul de la Survivor România și-a descărcat nervii pe adversarul său, care i-a făcut în ciuda  pentru că a câștigat duelul.

ADVERTISEMENT

Războinicul i-a adresat participantului din echipa roșie cuvinte foarte urâte și chiar a înjurat. De aici până la bătaie a fost numai un pas, Sebastian fugind către echipa rivală pentru a sări asupra lui Albert, pe care l-a împins și i-a pus mâna-n gât.

„De ce înjuri, bă?”, este replica lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor România la adresa lui Albert Oprea.

ADVERTISEMENT

„Hai, băi, să te văd!”, spune la rândul său Războinicul, care la un moment dat cade la pământ.

„Băi, te mai iau o dată”, adaugă Sebastian Chitoșcă care îi pune mâna în gât concurentului din echipa albastră, fiind pe punctul de a-l lovi, fără să-i pese de consecințe.

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți și-au aruncat vorbe grele, Sebastian Chitoșcă mărturisind că nu mai vrea să aibă niciun fel de discuție cu rivalul său, Albert Oprea. Ulterior, Războinicul a declarat că totul a fost făcut pentru show, fiind aspru criticat de Sorin.

ADVERTISEMENT