Sport

Sebastian Colțescu, două faze complicate în CFR Cluj – FCSB

Andrea Compagno, la originea a două faze controversate de arbitraj la CFR Cluj - FCSB. Italianul a cerut penalty, dar putea vedea cartonașul roșu
05.02.2023 | 22:17
Sebastian Coltescu doua faze complicate in CFR Cluj  FCSB
2 faze discutabile au fost în prima repriză a meciului CFR Cluj - FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – FCSB a început cu întârziere din cauza problemelor cu nocturna, iar jocul a fost tare încă din primele secvențe, când doi fotbaliști au văzut cartonașul galben.

Două faze c0ntroversate în derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB

Meci greu pentru Sebastian Colțescu, care a fost pus în situația să ia o decizie importantă încă din minutul unu, după ce Andrea Compagno a intrat tare la Muhar.

ADVERTISEMENT

Golgheterul FCSB-ului a văzut însă doar cartonașul galben. Italianul a răspuns după ce a fost faultat încă din primele secunde, iar jucătorii CFR-ului au cerut eliminarea sa.

Darius Olaru a venit chiar disperat către arbitrul și îl implora să nu îi arate cartonașul galben. Vârful a văzut în cele din urmă doar un galben.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a cerut penalty în finalul primei reprize

Același Andrea Compagno a cerut o lovitură de la unsprezece metri în finalul primei părți.

Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue chiar la ultima fază, spre nemulțumirea atacantului italian și a celorlalți jucători ai FCSB.

CFR Cluj, la un pas de dezastru în derby-ul cu FCSB

Liderul din SuperLiga a fost aproape să piardă la „masa verde” derby-ul cu FCSB, după ce nocturna stadionului a cedat încă dinainte de startul meciului.

ADVERTISEMENT

Meciul a început cu o întârziere de nouă minute. Explicația gazdelor a fost că instalația electrică pur și simplu nu face față și cu sistemul de degivrare a gazonului pornit.

La o temperatură de minus șase grade, jucătorii au avut dificultăți cu suprafața de joc, care a înghețat. Cu toate acestea ocaziile nu au lipsit, iar Ștefan Târnovanu și Simone Scuffet s-au întrecut în intervenții spectaculoase.

ADVERTISEMENT

În ciuda orei târzii de disputare a partidei și a gerului năpraznic, pe stadionul „Constantin Rădulescu” au fost prezenți în jur de 8.000 de spectatori, record-absolut în acest sezon pentru campioana României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „2” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT