Sport

Sebastian Colțescu i-a scos din nou din sărite pe oficialii FCSB! De ce l-a eliminat pe Mihai Pintilii

Sebastian Colțescu i-a enervat la culme pe oficialii celor de la FCSB. În cele din urmă, Mihai Pintilii a fost eliminat și va vedea mai bine de o repriză din tribună.
29.02.2024 | 21:55
Sebastian Coltescu ia scos din nou din sarite pe oficialii FCSB De ce la eliminat pe Mihai Pintilii
Sebastian Colțescu l-a eliminat pe Mihai Pintilii în prima repriză a meciului cu FC Voluntari. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut o primă repriză extrem de modestă la Voluntari. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 17 prin Andrei Dumiter. Liderul din SuperLiga a avut mai multe șanse de a marca, însă Jesus Fernandez a fost de fiecare dată la post. Cel mai tensionat moment al meciului s-a petrecut în minutul 37.

Sebastian Colțescu i-a scos din nou din sărite pe oficialii FCSB! De ce l-a eliminat pe Mihai Pintilii

Florinel Coman a fost faultat de Ricardinho. Fundașul dreapta portughez al lui FC Voluntari i-a pus piedică „șeptarului” de la FCSB, iar Elias Charalambous și Mihai Pintilii au cerut acordarea unui cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Antrenorul cipriot a fost vizibil iritat și a protestat vehement, astfel, Sebastian Colțescu s-a simțit nevoit să vină la margine pentru a-l calma pe antrenorul cu licență PRO de la FCSB. În cele din urmă, Charalambous și Pintilii au mers la bancă.

Doar că Sebastian Colțescu l-a chemat pe fostul fotbalist al FCSB-ului la margine pentru a-i acorda cartonașul galben. „Vino aici, te rog frumos”, i-ar fi spus „centralul” născut la Craiova lui Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a primit cartonașul roșu la Voluntari

Mihai Pintilii a refuzat să vină la margine, iar Sebastian Colțescu a schimbat culoarea cartonașului. Delegatul „roș-albaștrilor” a primit cartonașul roșu și a fost trimis în tribună.

Mihai Pintilii a lăsat jos legitimația și a părăsit banca de rezerve fără a aduce alte proteste. Oficialii echipei lui Gigi Becali au fost extrem de iritați de decizia lui Sebastian Colțescu de a nu-i acorda „galben” lui Ricardinho la faultul asupra lui Florinel Coman, deoarece intervenția a avut loc chiar în fața băncii tehnice a „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

De altfel, prima repriză de la Voluntari a fost extrem de rarefiată de faulturi. Adrian Șut și Siyabonga Ngezana au fost avertizați cu cartonaș galben de Sebastian Colțescu. Vadim Rață a fost singurul jucător al gazdelor care a primit cartonașul galben.

Aproximativ 500 de suporteri ai FCSB-ului sunt pe Stadionul „Anghel Iordănescu”. Galeria „roș-albaștră” nu a uitat de rivalități și le-au adus injurii celor de la Dinamo. În tur, FCSB și FC Voluntari au remizat pe Arena Națională, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Sebastian Colțescu le provoacă din nou „dureri” de cap oficialilor de la FCSB. „Centralul” a anulat golul lui Florinel Coman în derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în etapa a 19-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT