Life

Sebastian Dobrincu a dezvăluit motivul pentru care nu mai apare la Imperiul Leilor: “Trebuie să îi întrebați pe cei de la Pro TV”

Motivul pentru care Sebastian Dobrincu nu mai apare la Imperiul Leilor. Tânărul milionar a dezvăluit de ce nu a mai fost văzut la Pro TV.
05.06.2024 | 12:34
Sebastian Dobrincu a dezvaluit motivul pentru care nu mai apare la Imperiul Leilor Trebuie sa ii intrebati pe cei de la Pro TV
Motivul pentru care Sebastian Dobrincu nu mai apare la Imperiul Leilor. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a spus motivul pentru care nu a mai fost văzut în cadrul emisiunii Imperiul Leilor. Milionarul a fost investitor timp de un sezon și susține în continuare acest format de la Pro TV.

Motivul pentru care Sebastian Dobrincu nu mai apare la Imperiul Leilor

În vârstă de doar 25 de ani, Sebastian Dobrincu are tot ce își dorește, fiind cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Tânărul a muncit pentru visul său de la o vârstă fragedă și a dat lovitura în lumea afacerilor.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu are și o carieră muzicală, dar a fost și concurent la Survivor România 2023, acolo unde a suferit o accidentare și a fost eliminat mult prea devreme.

De asemenea, tânărul a fost investitor la Imperiul Leilor pentru un sezon, însă acum nu mai face parte din echipă. Acesta are o părere foarte bună despre emisiune, pe care o susține în continuare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, Sebastian Dobrincu nu s-a mai implicat în proiect din mai multe motive, printre care și efortul, însă speră ca emisiunea să fie realizată în continuare.

“Trebuie să îi întrebați pe cei de la Pro TV. Oricum, emisiunea e senzațională, e un format de televiziune care încurajează tineretul să creeze afaceri.

ADVERTISEMENT

Le țin pumnii, nu am mai putut să fiu implicat, este foarte mult efort, raportat cu return-ul meu personal și multe alte motive.

Dar eu sper să se facă, pentru că emisiunea e foarte nobilă și cred că România are nevoie de așa ceva. Și mai ales de exemple.

ADVERTISEMENT

Nu știu (n.r. dacă va mai face parte din echipa emisiunii), nu a fost momentul oportun acum cu ultimul sezon. Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo.

Dar îmi doresc să continue. Publicul o apreciază, cine știe, vorbiți cu cei de la Pro TV”, a declarat Sebastian Dobrincu pentru cancan.ro.

Ce planuri are Sebastian Dobrincu

Întrebat ce planuri are pentru această vară, Sebastian Dobrincu a spus că vrea să se cunoască mai bine și să profite mai mult de timpul liber. Chiar dacă munca este importantă, tânărul vrea să aibă mai multă grijă de el.

“Munca e muncă, dar trebuie să și trăim. Trec anii ăștia, deja am 25 de ani, mi se pare că de la 20 la 25 a trecut foarte repede. 30 mă înspăimântă, de asta vreau să trăiesc dincolo de muncă și restricții toată ziua”, a mai spus el pentru sursa citată.

Anul trecut, Sebastian Dobrincu a ajuns la spital după ce a suferit o accidentare în casă. Medicii l-au diagnosticat cu o boală autoimună, motiv pentru care afaceristul a fost absent mai multe luni din mediul online.

În plus, ultima perioadă nu a fost deloc ușoară pentru el. Tânărul a încheiat relația cu Ioana Ignat, după mai bine de doi ani în care au fost  împreună.

ADVERTISEMENT