Life

Sebastian Dobrincu a împlinit 24 de ani. Investitorul de la Imperiul Leilor, sfat prețios pentru tineri

Sebastian Dobrincu a împlinit astăzi 24 de ani. Investitorul de la Imperiul Leilor are un sfat prețios pentru tineri. Iată ce le-a transmis urmăritorilor!
30.08.2022 | 18:50
Sebastian Dobrincu a implinit 24 de ani Investitorul de la Imperiul Leilor sfat pretios pentru tineri
Sebastian Dobrincu a împlinit 24 de ani. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a împlinit 24 de ani, iar până la această vârstă a reușit să ajungă unul dintre cei mai tineri milionari de la noi din țară. Tânărul le-a dat un sfat important celor care îl urmăresc.

Sebastian Dobrincu a împlinit 24 de ani

Deși recunoaște că viața nu este ușoară, Sebastian Dobrincu spune că este frumoasă și că se bucură de fiecare clipă la maxim.

ADVERTISEMENT

Tânărul îi îndeamnă pe internauți să facă cât mai multe lucruri pentru a avea succes în viață. Iubitul Ioanei Ignat nu a regretat niciodată faptul că a făcut prea multe lucruri.

“Azi împlinesc 24 de ani. Viața nu e ușoară, dar e frumoasă. Mă bucur de fiecare secundă din plin.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun sfat pe care i l-aș da acum lui Sebastian mai mic este să facă cât mai multe. Și asta vă încurajez și pe voi.

Iubiți, suferiți, riscați, câștigați, pierdeți, îndrăzniți, creați, ajutați. Timpul trece prea repede. Nu am regretat niciodată că am făcut prea multe.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc că mă inspirați. Vă mulțumesc că ne bucurăm de viață împreună!”, a scris investitorul de la Imperiul Leilor pe pagina de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sebastian Dobrincu (@sebyddd)

Tânărul a primit sute de urări din partea internauților. Printre cei care i-au scris un mesaj de “la mulți ani” se numără și Corina Caragea, Radu Ștefan Bănică și Cristina Bâtlan.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a muncit de la o vârstă fragedă pentru a-și realiza visul, iar la 17 ani a plecat în Statele Unite ale Americii.

Recent, cântărețul a povestit cum s-a simțit atunci când a avut primul milion de dolari. Tânărul a spus că nu a avut o reacție anume și nici nu a simțit bucurie, pentru că și-a dat seama că banii nu aduc fericirea.

Sebastian Dobrincu, despre relația cu Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu formează un cuplu cu Ioana Ignat de anul trecut, însă nu și-au făcut planuri de viitor până acum.

Antreprenorul a explicat, în cadrul unui interviu, că amândoi sunt tineri și vor doar să se bucure de fiecare zi.

“Nu avem niciun plan. Trăim de pe o zi pe alta. Suntem tineri, ne permitem. Mai încolo, mai greu să faci planuri de pe o zi pe alta, dar acum merge. Nu avem niciun plan de nimic.”, a declarat acesta pentru Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT