Life

Surprins cu altă femeie, Sebastian Dobrincu vorbește de relația cu Ioana Ignat! Starul de la Imperiul leilor: ”Nu e cazul”

Sebastian Dobrincu, starul de la Imperiul Leilor de la Pro Tv, a lămurit care este situația dintre el și Ioana Ignat, după ce s-a zvonit că aceștia s-ar fi despărțit.
20.10.2022 | 16:24
Surprins cu alta femeie Sebastian Dobrincu vorbeste de relatia cu Ioana Ignat Starul de la Imperiul leilor Nu e cazul
Sebastian Dobrincu formează un cuplu cu artista Ioana Ignat. Foto: Instagram. Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK la informația potrivit căreia și-ar fi îndreptat privirea în altă parte, relația cu Ioana Ignat fiind pusă sub semnul întrebării.

Sebastian Dobrincu face lumină: „Nu ne-am despărțit”

Afaceristul și juratul de la Imperiul leilor a fost surprins într-un club din București, în compania unei domnișoare, alta decât iubita lui, cântăreața Ioana Ignat. Conform publicației cancan.ro, Dobrincu i-ar fi zis ”pa” cântăreței cu care este împreună de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Care este, însă, adevărul? Contactat de FANATIK, Sebastian a lămurit zvonul așa-zisei despărțiri de artistă. Milionarul din IT a negat vehement că ar exista o ruptură între el și partenera sa și a spus cine e, de fapt, tânăra cu care a fost pozat.

„Nu este cazul de nicio despărțire. Suntem împreună, nu ne-am despărțit. Fata respectivă e iubita unui prieten (n.r. râde)”, ne-a spus, amuzat, Sebastian Dobrincu.

ADVERTISEMENT

Nu este prima oară când apar anumite informații despre viața sentimentală a lui Dobrincu, unele care se dovedesc a fi false, în cele din urmă. În urmă cu câteva luni s-a speculat că juratul de la Imperiul Leilor s-ar fi și însurat cu Ioana, însă totul a fost doar o festă, în cele din urmă, menită a promova unul din proiectele muzicale ale artistului.

Și la acea vreme, unii chiar au crezut că tânărul milionar a făcut pasul cel mare. Chiar el a ieșit public, pe Instagram, pentru a spune că totul a fost o glumă și trebuie tratată ca atare.

ADVERTISEMENT

„Ce repede au mușcat. Piesă nouă foarte curând! Gata gluma, nu mai preluați”, a zis acum câteva luni Dobrincu.

sebastian dobrincu
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat, un cuplu și pe scenă. Foto: Instagram

Juratul de la Imperiul leilor și Ioana Ignat au lansat un videoclip împreună

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat formează unul din cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi formează un cuplu și pe plan profesional, având câteva colaborări muzicale de succes.

ADVERTISEMENT

Aceștia au lansat împreună un videoclip, în colaborare cu Gheboasă. Melodia „Weekend”, lansată în luna august a strâns până la această oră aproape un milion de vizualizări pe YouTube.

Sebastian Dobrincu este un adevărat exemplu pentru tinerii care vor să izbutească în lumea afacerilor. Plecat acum mai mulți ani în Statele Unite, acesta a pus bazele unor afaceri care i-au adus milioane de dolari în buzunar.

Succesul financiar al lui Dobrincu i-a luat pe toți prin surprindere, acesta devenind în scurt timp cel mai tânăr milionar din Silicon Valley.

Sebastian Dobrincu, vânat de Zuckerberg și Tim Cook

Dobrincu a fondat Storyheap, o platformă care s-a impus pe piața de digital marketing din State. A lucrat de-a lungul anilor cu o serie de mari artiști, prin intermediul afacerii sale, precum Selena Gomez, dar și cu o serie de case de producții cinematografice și muzicale cum ar fi Hulu sau Universal Music.

De ceva timp încoace, Sebastian Dobrincu a început să cocheteze și cu muzica. Dobrincu a reușit să atragă atenția unor nume grele din lumea afacerilor precum Mark Zuckerberg și CEO-ul de la Apple, Tim Cook.

Șeful de la Facebook și-a dorit să îl întâlnească pe cel pe care l-a numit un adevărat geniu în industria tech. Și Tim Cook l-a invitat pe Dobrincu la sediul companiei Apple din Cupertino, pe când acesta avea doar 18 ani. Potrivit libertatea.ro, Cook a vrut să i se alăture echipei de software de la Apple, însă Sebastian nu a fost prea impresionat de oferta pe care a primit-o și a spus „Pas”.

ADVERTISEMENT