Life

Sebastian Dobrincu, adevărul din spatele celui mai traumatizant moment al vieții. „Aia a fost o perioadă grea”

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor a spus adevărul din spatele celui mai traumatizant moment al vieții. Tânărul a declarat că exmatricularea a venit cu o mulțime de probleme.
29.05.2022 | 13:43
Sebastian Dobrincu adevarul din spatele celui mai traumatizant moment al vietii Aia a fost o perioada grea
Sebastian Dobrincu vorbește despre cal mai greu moment din viața lui. Foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor este azi pe cai mari, dar nu a fost până acum totul roz, în viața sa. Tânărul a făcut declarații despre cea mai grea perioadă din viața sa, în cadrul unui postcad pe YouTube pentru Radu Țibulcă.

Sebastian Dobrincu: ”E de departe cel mai traumatizant moment”

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor a vorbit despre cel mai traumatizant moment din viața lui. Acesta a mărturisit că efectiv îi venea să se dea cu capul de pereți, atunci când a fost anunțat.

ADVERTISEMENT

Încercam eu să fan pe Zmeul cu exmatricularea că nu m-a afectat. E de departe cel mai traumatizant moment. Aia a fost o perioadă grea. Când într-o după-amiază am primit mail de la școală că-s exmatriculat. De nicăieri.

Eram așa pe un norișor, nu aveam nicio treabă, era totul pus la punct. Și dintr-o dată, o iei de la zero, ia vezi ce faci acum, nu mai dai niciun Bacalaureat, nu mai pleci nicăieri. Așa a fost o perioadă, un moment greu. Dar așa perioade mai grele au mai fost…

ADVERTISEMENT

Cea mai grea perioadă a fost când m-am mutat la New York prima oară și trebuia să mă descurc singur, într-o țară străină la 17  sau 18 ani cât aveam atunci, să fiu pe picioarele mele, și să văd cum mă descurc. A fost un singur moment în care îmi venea să mă dau cu capul de pereți, a fost exmatricularea”,a declarat Sebastian Dobrincu într-un postcard pe YouTube.

A fost un copil curios

Tânărul de 23 de ani susține că a fost un copil curios, care dezasambla tot ce îi trecea prin mână de la jucării, la calculatoare.

ADVERTISEMENT

”Au fost așa niște activități pe care am reușit să le acumulez sigur, pe cont propriu. A fost un declic… și mi-am zis poate chiar fac ceva bun  (…) Eram pasionat de tot ce înseamnă tehnologie, de la design la video, programare…

Eram genul acela de copil care când mergea la aniversari, la zi de naștere la Mc lua jucăriile celorlalți și le dezasamblam, ca să vadă ce este înăuntru. Eram un copil ciudat la capitolul ăsta”, a declarat Sebastian Dobrincu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

”A fost marele noroc al vieții mele”

Nu mai este un secret pentru nimeni că Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Tocmai acea curiozitate de copil l-a ajutat să își descopere pasiunea din care și-a făcut apoi o carieră și a câștigat foarte mulți bani.

ADVERTISEMENT