Life

Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor, jignit de Adela Popescu în direct: „Îți stă părul oribil”

Adela Popescu l-a jignit pe Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor în direct, la Pro TV. Prezentatoarea a criticat aspectul fizic al invitatului său.
07.04.2022 | 13:38
Sebastian Dobrincu de la Imperiul Leilor jignit de Adela Popescu in direct Iti sta parul oribil
Adela Popescu l-a jignit pe Sebastian Dobrincu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu, milionarul de la Imperiul Leilor, a fost invitat joi, 7 aprilie, în emisiunea Vorbește Lumea, pentru a discuta despre show-ul în cadrul căruia este jurat, dar și despre viața sa personală. De asemenea, în timpul emisiei a susținut că primește mult prea multe laude din partea moderatorilor, ceea ce a făcut-o pe Adela Popescu să reacționeze.

Cum l-a jignit Adela Popescu pe Sebastian Dobrincu, juratul de la Imperiul Leilor

Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley. Juratul de la Imperiul Leilor are afaceri prospere și, de asemenea, este pasionat de muzică.

ADVERTISEMENT

În emisiunea Vorbește Lumea, el a povestit despre viața sa profesională, iar moderatorii l-au lăudat constant pentru ceea ce a reușit să obțină încă de la o vârstă fragedă.

Contrar așteptărilor, Sebastian Dobrincu nu a fost măgulit de cele auzite. Din contră, el a sugerat că nu este cazul ca realizările sale să fie atât de mult scoase în evidență.

ADVERTISEMENT

„Am venit aici să-mi iau doza zilnică de complimente, că îmi lipseau…”, a spus juratul de la Imperiul Leilor.

Adela Popescu a reacționat imediat și i-a spus fostului iubit al lui Mimi că, în cazul în care este nemulțumit, trebuie să știe că aspectul său fizic ar trebui îmbunătățit.

ADVERTISEMENT

„Hai s-o echilibrăm. Îți stă părul oribil. Nu te coafezi și tu? Nu te aranjezi și tu? Nu-ți dai și tu cu un gel în păr?”, a replicat prezentatoarea de la Vorbește Lumea.

Pentru a se apăra, Sebastian Dobrincu a declarat că s-a trezit doar cu puțin timp înainte de a intra în direct și că, în general, nu pune accentul pe aspectul său fizic, concentrându-se pe lucruri mai importante pentru el.

ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu, sfaturi de business pentru cei aflați la început de drum

Considerat de mulți concurenți cel mai dur jurat de la Imperiul Leilor, Sebastian Dobrincu a dezvăluit că el nu a considerat niciodată că muncește și asta pentru a făcut doar lucruri care i-au adus satisfacție. Pentru cei aflați la început de drum, Sebastian Dobrincu a avut și un sfat.

Tânărul milionar le-a sugerat oamenilor ca, în primul rând, să investească în ei și în dezvoltarea lor personală pentru ca mai târziu să poată avea succes în plan profesional.

„Aș încuraja oamenii să investească în ei. Eu mi-am început businessul fără niciun ban. Cele mai profitabile idei nu încep neapărat cu sute de mii de euro”, a declarat Sebastian Dobrincu.

ADVERTISEMENT