Life

Sebastian Dobrincu, investitor la „Imperiul Leilor”, și-a luat casă de lux în București! Cum arată aceasta

Sebastian Dobrincu, investitorul de la „Imperiul Leilor” și-a cumpărat o casă în București. El le-a arătat tuturor cum arată locuința lui de lux, proaspăt achiziționată.
16.04.2022 | 15:06
Sebastian Dobrincu investitor la Imperiul Leilor sia luat casa de lux in Bucuresti Cum arata aceasta
Sebastian Dobrincu și-a cumpărat casă în București. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Sebastian Dobrincu face naveta între România și Statele Unite ale Americii, iar de ceva timp a hotărât că e cazul să își cumpere o locuință în București. El a ținut să-și anunțe fanii cu privire la noua sa achiziție importantă pe care a realizat-o.

Sebastian Dobrincu și-a luat casă în București

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat o locuință nou și nu una oarecare. Investitorul de la ”Imperiul Leilor” a ținut să împărtășească această bucurie și cu prietenii săi virtuali. Apartamentul de lux al acestuia din București are patru băi, două dormitoare, un dressing imens, terasă cu vedere splendidă, cameră de cinema, dar și alte camere în care nu știe ce anume va face, anunță libertatea.ro. 

ADVERTISEMENT

„Dragi prieteni, pentru că petrec tot mai mult timp în România decât în Los Angeles în ultima perioadă… a cam venit timpul să îmi iau și eu un loc al meu, ceva mai retras. Azi fiind ziua mutării, am zis să împărtășesc din entuziasmul ăsta și bucuria mea cu voi. Vă fac un mini house tour (n.r. – tur al casei) pe repede înainte, că e ceva de mers pe aici.

Mai e de muncă pe aici, deci nu criticați prea tare. Cel mai important este că am liniște, în sfârșit. Sunt sus, în aer, ca să nu mă mai deranjeze nimeni. Am parcul la două minute.

ADVERTISEMENT

Bine, m-aș fi mutat în parc dacă îmi dădeau autorizație de la primărie. Fix în parc mi-aș fi construit o căsuță din lemn. Am acolo o baie, aici un birou la care mai e de amenajat”, susține Sebastian Dobrincu.

sebastian dobrincu
Sebastian Dobrincu le-a arătat fanilor săi imagini din locuința sa. Sursa foto: arhiva personală.

Sebastian Dobrincu: ”La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat”

Sebastian Dobrincu este conștient că are foarte mult spațiu în noua locuință și nu știe cum anume îl va folosi. Spune că la dormitorul său matromonial mai este încă de lucrat, ca să arate așa cum vrea el.

ADVERTISEMENT

”Asta este o cameră pe care nu știu de câte ori o să o folosesc, cameră de cinema. Aici am un dressing pentru care nu am suficiente haine. La dormitorul matrimonial mai trebuie lucrat, dar este un început”, a  mai spus Sebastian Dobrincu.

sebastian dobrincu
Sebastian Dobrincu și-a arătat casa. Sursa foto: arhiva personală.

În vârstă de numai 23 de ani, tânărul antreprenor Sebastian Dobrincu susține că și-a arătat achiziția făcută, pentru a-i motiva pe cei care își doresc să facă ceva cu viața lor. Milionarul a spus că nu a fost ajutat de nimeni să ajungă unde este în acest moment, iar banii pe care îi are sunt munciți de el. La un moment dat a mărturisit că a avut probleme cu depresia. 

ADVERTISEMENT